Teslimeesma __kubra soğuk süt içebilirsin , muz varsa çok iyi geliyor , soda da içebilirsin 🤗 geçer inşallah
Ayshenur __kubra bir bardak süt iyi gelir ama bi süre tutuyo mide şurubu yazdırabilirsin muz benim midemi daha da yakıyor yni genel olarak meyve yakıyo
Yrnscl ParildayanYildiz doktor tavsiyesi üzerine mi aldınız bende hem şişkinlik hem yanma midemdeki asit boğazıma kadar geliyor şuan bile baharatlı veya hağlı yemiyorum düşünün
Fatma0090 Teslimeesma muz sizde işe yarıyormu ben muzu cok seven yiyemiyorum yedimmi şiresi daha cok midemi yakıyor demwk ki herkesin bir değil
Buha_ zumzum __kubra olabildiğince yağlı asitli yiyeceklerden ve salçalı yemeklerden uzak durman lazım domates kızartma gibi şeyler mideyi mahfediyor
Mortokakar Benimkini sakız ve sodadan başka bişey kesmiyor. Bide buz küpleri yiyiyorum kütür kütür çok iyi geliyor midem serinliyo sanki
Anjelina Mortokakar onu bende çok yapıyorum işte artık dişlerim bozulacak diye çok korkuyorum 😂🤦🏻♀️ eşim bana sürekli ne çiğniyorsun böyle küp küp diyo bende şeker diyorum 😂
Evimizinmutlulugu __kubra ben sütle bal ısıtıp içiyorum bazende sade soda ile doktorumda ilık soda iç derdi bana bunlarla idare ederdim