Mervegc geçmiş olsun bendede migren var hatta iki kere hastanelik oldum , migren bantları var onlar deneyebilirsiniz eczanede veya rossman Gratis gibi yerlerde satılıyor

Mervegc parol soylemişdı bana ama yeni hamılesenız acılde parolu serumla verıyolar

Magnezyum içerseniz hamileliğiniz boyunca migren olmuyorsunuz ilk hamileliğimde suda eriyen magnezyum kullanıyodum atak geliceği zaman iki tane eritip içiyodum geçiyodu şimdide hergün düzenli olarak hap olarak içiyorum çok sık atak geçire biriyim ama inanın 5aylık gebeyim migren Atağı gelir gibi oldu zaman iki tanede parol içiyorum engelliyo bn magnezyumun etkisine çok inanıyorum hamilelikten sonra bile devam ettim şimdiden şifa olsun inşallah

Mervegc
Açıkçası hamileliğin başından beri magnezyum kullanıyorum. Bana faydası olmadı. Hele mideye vuracak aşamaya geldiyse çekmeye gerek yok. Acile gidin serum taktırın. O perişanlığa gerek yok. Bununla birlikte aktarda migren taşı var ama başlangıcında ancak fayda ediyor. Mide aşamasından sonra etmez. Soğuk kompres migren taşı mentol vs. Bunlar başındayken en azından uyumanızı sağlayacak kadar hafifletebilir.

Mervegc bende migren taşı kullanıyorum iyi geliyor sanki

Mervegc
Aktarlar da migren taşı diye bişey var kuzum onu anlina masaj olarak uyguluyosun geçiyor ben onunla rahatlıyorum

Ben her kesten özür dilerim ama cok acil lc Waikiki 30% indirim kuponuna ihtiyacım var. Kimde varsa bana ata bilirmi lütfen🥺

Bende deli gibi agri cekiyorum 4 aylik gebeyim ne parol ne baska bisey tuttugu zaman hicbirsey fayda etmiyor uyku uyuyamiyorum uyuyabilsem belki hafifler ve direk kusma yapiyor bnde siddetli gelirse..Ama acilde parol denemedim birdaha ki sefere deneyecegim ins faydasi olur herkese rabbim sifa versin :(

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Meys inşallah geçer çok sevinirim geçerse çok geçmiş olsun

Mucize3370 doktorum verdi vitamin magnezyum. Magnezyum eksikliği migreni tetikliyor muş bana fayda etti inş sizlerede eder

Seymsss bende kansızlık var demir eksikliği b12 eksik tansiyon düşük sürekli şimdilerde ise ne yesem kusuyorum onun için ilaçta alıyorum ama hiç fayda etmiyor sonrasında ağrılarım tutuyor ve bende iltihaplı eklem romatizmasi da var şuan yağmur yağıyor ve ben ağrılardan duramiyorum

Mucize3370 çok üzüldüm gebelikte süreci tetikliyor tani bende şiödi miğde yanmasına uyandım yani ne diyim ki