Emily37 Gozde5 ben trendyoldan aldım canım.yumuşatıcı,deterjan,leke çıkartıcı,biberon temizleyici hepsi set olarak vardı
Beyzanur-42 Elifmstf Elifmstf dalinin içeriğini araştırın lütfen çok ama çok zararlı petrol türevi kimyasallar içeriyor
RukiyeSefa ilaydaelcinn_1 bende bunu aldım inşallah memnun kalırım şoka geldi geçen gün deterjanı 35 yumuşatıcı 20 TL insllah güzel çıkar😇
ilaydaelcinn_1 RukiyeSefa inşallah memnun kalırsınız, bizim burda daha pahalı sanki, siz bayağı iyiye almışsınız 🌸
RukiyeSefa ilaydaelcinn_1 şoka bakarsanız belki bulursunuz çünkü akütel ürün olarak gelmişti😇belki bukur yararlanirsiniz
MelisY Aysgul_cn o kadar uzmanlar anneler herkes ayri bisi diyor biri onerirken biri onermiyor oyle baktikca icinden cikamadim valla gittim dalin aldim
Aysgul_cn MelisY bnde ayni oldum arkadaşa da doktor onerince duru granül matik aldım battaniyede kalıntı bıraktı onada çok zor karar vermistim
MelisY Aysgul_cn granul sabunlar makinelerde tikanma yapiyormus zamanla banada arkadasim demisti ben dalin sivi aldim o yuzden
ilaydaelcinn_1 RukiyeSefa bende şoktan aldım da, aldığımız fiyatlar aynı değil deterjanı 52 liraya gibi birşeye aldım yumuşatıcıyı da 35 e falan 🙊😂
RukiyeSefa ilaydaelcinn_1 ayyy üzüldüm 😐3 tane aldım henüz doğmadı sizce ne kadar götürür beni 🤔🤷🏻bilemedim
F136049 ilaydaelcinn_1 12 Ekimde indirim vardı. Ben deterjanı 35 TL ye . Yumuşatıcıyı 21 TL ye aldım. 2 tane deterjan bir tane de yumuşatıcı aldım.
ilaydaelcinn_1 RukiyeSefa arkadaşım hâlâ birinci kutuda ve bebeği şuan 6 aylık, azar azar kullandığını söylüyor yarım kapak şeklinde. benim kızımda 3 aylık bende ilk kutudayım henüz 🥰
F136049 ilaydaelcinn_1 ben de onu kullanıyorum. Hatta geçen indirime girmişti. O zaman aldım. Kıyafetlerini daha bir kere yıkadım. Şimdilik memnunum. İnşallah kullandıkça da memnun kalırım. Siz ne kadardır kullanıyorsunuz
ilaydaelcinn_1 F136049 evet Ekim’deki indirimi kaçırmışım maalesef 🥲 benim kızım 3 aylık bende yeni geçtim sayılır 5 makine falan çalıştırmışımdır anca şuana kadar da bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum 🌸