Merhaba arkadaşlar bebislerinizin kıyafetine hangi deterjanı tercih ettiniz? Yada hangilerini kullanıyorsunuz? Memnun kaldınız mı?

Aysgul_cn 16aydir Dalin kullanıyorum memnunum bu bebeğimde de Dalin kullancam içerik fln bakmadım açıkçası yılların markası dedim memnun da kaldim

Aysgul_cn uni baby doğal kaynaklı olan sıvı çamaşır sabununu aldım kokusu yok neredeyse o hoşuma gitti, inşallah memnun kalırım

Aysgul_cn sıvı kullanıyorum canım bahar ninnisi yumuşatıcı sıvı deterjan yazıyor diğerinde de kokusu çok güzel bebek kokuyo. 🥰

Elifmstf ayrıca dalının sabununu sampuaninida kullanıyorum onlarda da memnunum. Bı de Dalin Bebek bici bici kokusu var banyo yaptiramadigimiz zamana oğluma kullanıyoruz biri gelcegi zaman fln tertemiz kokuyo bı fista bile onları da tavsiye ederim 😇

Aysgul_cn gerçekten öyle misler gibi içerik de araştırmadım diyorum ya hangisi en masum ki bu zamanda? Yılların markası deyip bı kişinin tavsiyesi üzerine aldım. Hepsinden çok memnun kaldım seri düzdüm resmen. Bebek yağı da kullanıyorum. Bı tek pişik kremini beğenmedim o kadar da olsun ☺️