Busra3246 Kaahvelii teşekkür ederim öncelikle iyiyiz ikimizde bebekte yanımda şükür sezeryanın tek kötü tarafı şuan yürüyüş onun dışında baş ağrısı vs yaşamadım şükür kendimizi korktuğumuz kadar yokmuş
Kaahvelii Busra3246 Ayyy çok sevindim sizin adınıza gerçekten beraber eve döneceksiniz çok şükür 💐 Ne yazık ki öyle ama tek ilacida yürümek oluyor 😊 Geçer acısıda inşallah ❤️
Busra3246 Sena55 kuzum tam 35+6 da doğdu ve küveze girmedi sadece biraz emmek istemiyor doktor da normal kabul etti
Busra3246 Sena55 iyi geçti çok şükür sütüm de hemen geldi her şey yolunda dualarınız için Allah razı olsun 🥰
Rozalin Busra3246 sende bize dua et sağlıkla kucağımiza alalım loğusa kadınsın duan kabul olur inşaAllah Çok da yorma bir cümle yeter 😂🙏🏻
Elif927 Busra3246 Busra3246 Amin Allah razı olsun çok sevindim sağlıklı Sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah 🥰🤲🏻 Ben şeyi merak ediyorum nargozdan nasıl uyandınız . Zorlanma oldu mu
Mervemm Busra3246 sağlıkla buyutun inşallah. Banada dua edin nolur oğlum sağlıkla alayim kucağıma. Çarşamba dogumumm
Busra3246 Sena55 rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bebişleriniz sağ Salim kavuştursun kilosu 2550 idi
Busra3246 Elif927 bebeklerinizde sizde sağ Salim çıkarsınız inşallah rabbim olmayana da hayırlı zamanda nasip etsin 🥰
Elif927 Busra3246 Bu uyanıkken mi sezaryen oluyor 🥹 acı falan oldu mu ? Allahım hayırlısıyla sağlıkla büyütmenizi nasip etsin 🤲🏻🥰
Busra3246 Elif927 uyanıksın evet ama belden aşağı uyuşuk tabi acı hissetmiyorsun ki anestezi doktoru sürekli başında olası bir uyuşmama durumunda hemen müdahale edebilir Merak etmeyin sizinle konuşan birileri oluyor zaten nasıl geçiyor anlamıyorsunuz
Elif927 Mervemm İnşallah sizde rahat doğurur sunuz 🙈 kim ne zaman yazsa heyecanlanıyorum bebişler geliyor sağlıkla gelsin hepimizin yavrusu sizde bize edin doğumda lütfen 🥹🤲🏻😊
Mervemm Elif927 olur tabiki her zaman ediyorum tüm annelere dua bebek isteyenlere. Benim bebeğim riskli çok korkuyorum.