Senem_11 ZMM8888 37 de de ben olcam nasipse bakalım ben de seker olunca baya yoruldum belki ondan kabul etti doktorum bılmıyorum ama
Senem_11 sevil42 bence degil erken olsa doktor derdi ki cocugun gelısımıne baglı o Bi sorun olsa doktor söylerdi
Emily37 Senem_11 bende ilk hamileliğimde çok korkuyordum ama hep Allahım hayırlısını nasip et dedim durdum.Çünkü herkes kendi doğumunu anlattı kimi iyi kimi kötüydü.Allahtan hep hayırlısını iste ve bu günlerin tadını çıkart canım.
Selin_myd Senem_11 ayy haftamız aynı imis bende 33+1 im 🌺 henüz net gün vermedi ama 16 Kasım 22 Kasım arası dedi , o kadar heyecan var ki 2. Sezeryanim olacak bu zamanlar farklı geçiyor sağlıkla alalım İnşallah kucağımıza 🤲
Senem_11 Selin_myd amınnnn 🤲bende hemen dun ısrarla sezeryan dıyınce verdi gun bakalım catı muayenesi falan da gerek yok dedi
Emily37 Senem_11 9/5-8/4-7/3 bunun ne üstü ne altı yok🤦🏻♀️Gebeliğe bağlı düşük tansiyon benimki.Gebelik bitince normale dönüyorum
Son-ali295 Senem_11 benim doktorum her kontrolümde tahmini 18 kasım diyor sizin kaçıncı haftada net gün verdi
Son-ali295 Benim ilk gebeliğim aslında normal istiyorum ama bebeğim tersmiş gecen hafta dönmüş dedi ama yinede sezaryen diyor sonuna kadar normal de ısrar edicem mecburi olmadığı sürece
Senem_11 Emily37 benim de 9/5cıkıyor dusunce nasıl hissediyorsun kendını mesala belirti ne oluyor sende
Emily37 Senem_11 başım dönüyor hatta bazen bayıldığımda oluyor canım.Bu yüzden tek başıma dışarı çıkamıyorum,araç kullanamıyorum.Evdede tek kalmıyorum ve genelde uzanıyorum zaten.Doktorum mümkün olduğunca dinleniceksin dedi