Neriabahram Soruyorumm farkındayım bulantımı ekmekle bastırabildim şimdi ise normale döndüm çok şükür ama aldığımla kaldım işte
Hamideersin Melisasis 24+6 bugün gittim kontrole 62 kilo olmuşum 25 haftada tam 10 kilo almışım bı 15 hafta daha varsayarsak 70 75 arası olurum diye düşünüyorum
susis Melisasis 14 hafta tam olarak +0 kilo. Ama bundan sonra alıcam kesin, çok yemeye başladım ve canım sürekli tatlı istemeye başladı ☹️
glycnkrt 11 hafta 1.5 kg aldım. bunuda alamazdım da prilam sayesinde yiyebiliyorum. geceleri özellikle çok acıkıyorum ama sütle geçiştiriyorum. 🤭
beyzagl44 Melisasis 37 haftalığız 8.5 kilo aldım Neredeyse hepsini 30 dan sonra aldim. Neyseki 1haftamiz kaldi 😂😂 Bide az kilo almama rağmen suratım şişti 🥴 Hemen doğurup eski halime dönmek istiyorum.
Mucizebebek2 Melisasis 10. Hafta 2 kilo aldım ilk hamileligimde 30 kilo almıştım çok zorlanmistim verirken haftaya diyetisyene gideceğim çok kilo almak istemiyorum
minikturtam1 Melisasis 33+4 toplam 6 kilo aldim. Bu haftalarda daha cok almaya basliyor insan bakalim doguma kaç kilo ile gircez.