Satiyeak Melisasis 26. Haftamda 1 bucuk kilo almistim.28 den sonra da 6 kilo aldim suan 35. Haftamdayim😂 evet son haftalar aliniyor.
Guzelhayat Melisasis oyle ama çoğu bebegin kilosu oluyor.50le hamile kaldım 31ci haftama kadar 53kiloydum.37haftalik oldum simdi 58olmusum.
Neriabahram Ben 10 haftalığım öyle yiyorum ki 7 kilo aldım tabi bebekle gram ilgisi yok sizi kıskandım valla 🙂
Gizemkly Neriabahram kıskanma canım arada cıkıyorlar hava atmak için bide panik içinde cok mu almısmıyım demezler mi 😅
Neriabahram Guzelhayat bulandığı için zaten oldu ekmek ve peynir kesiyordu şimdi bulantım baya azaldı bir de ben zaten hep kolay kilo alan biriyim birleşince sonuç bu
Mer93 15 teyim +1 kilo bakalm sonrasından endişeliyim 🤭 tek sıkıntım ekmek abarttığımda uçuyorum o bir kilo da bi haftada sabah kahvaltısını abartarak yaptığımın kilosu
Anneadayiozlem Haftada 1 kilo aldım sanırım ama iştahım bu haftalarda çok arttı mide bulantısının da azalmış olduğunun verdiği güçle mi diyim bilemedim ama inanın bence dikkat etmekten çok kilo almanın nedeni kusmak sürekli kusmak kendinizi kötü hissetmeyin ben kilolu bir insanım kilo almaya çok müsait ama kusmaktan alamadım çok fazla hareket etmediğim halde yani böyle mi daha iyi yoksa kusmadan devam etmek mi bilemedim 😂
Melisasis Anneadayiozlem evet doğrudur ben hiç kusmadım hiç midem bulanmadı ondan da biraz kilo aldı başını gitti:)
MadameHappy34 Melisasis 10+5 🥲200 gram almisim yine de almami anlamiyorum yiyemiyorum mide agrisi kusma ise full time..