E_M35 AyFa1608 yani ben kendi adıma konuşayım hiç özele ihtiyaç duymadım en ince ayrıntısına kadar anlattı doktor bakarken ne sorduysam çok güzel sakin bir şekilde anlattı dinledi ben çok memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın
AyFa1608 E_M35 inşallah canım radyoloji randevuyu 29 aralığa verdi bi bakayım inşallah dediğin gibi çıkarsa gitmem özele baktım senin dediğin gibi yapmadılar o zaman giderim özele. Teşekkür ederim canım 🙂
AyFa1608 E_M35 peki fotoları veriyor mu flasha falan yoksa e nabıza düşüyor demişsin ordan mı alabliriz🙂
E_M35 AyFa1608 aynen canım inşallah sende memnun kalırsın benim arkadaşım da oraya gitmişti doğumu da orda yaptı 3 hafta önce o memnun kalınca bende başka hastaneye bakmadım artık direkt doğumu da orda yaparım nasip olursa 🌼🥰
AyFa1608 E_M35 aynen canım ben ilk bebeğimi ölü doğum yaptım selçukta yaptım bende memnun kaldım kucağım boş çıksam da iyilerdi ilgileri😐
E_M35 AyFa1608 anladım kuzum Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah bize evet gerçekten ilgileniyorlar inşallah doğumda da böyle olurlar da herseyimiz yolunda gider 🥰