Siracinannesi ilkimbebee ıspanak makarna yoğurt inşallah 😅 çorbada yapmak istiyordum ama vazgeçtim bebekle daha yemeği yapamadım 😁
Nuray1ilayda ilkimbebee en kolay bende. Olsun tost yapacam canim hiç dermanım yok eşimde yorma kendini dedi ekmek arası yeriz dedi ekmek.biraz çok bide iki gündür duruyo dedim tost yap dedi canim eşim
Brck0303 ilkimbebee tavuklu pilav cacık yapicam tavuğu haşlarken içine sebzede koyacağım çok lezzetli oluyor
Gizemkly ilkimbebee karışık kızartmaa patlıcan patetes kabak bide yanına sarımsaklı yogurt ohh misa yeterde artar bile bize 😅😅😅
minikturtam1 ilkimbebee eşim işte oldugu icin tek basıma yemek yapmak icimden gelmiyor. Ekmek almaya cikmayada asırı üşeniyorum. Krep patates kizartmasi faln yapip öyle kahvaltilıklardan yerim.yada makarna yapıp öğünü atlatirim diye düsünüyorum. 😁
ilkimbebee Semilk05 evet bende durum güncelliyorum bi an yemek perileri geldi veee yemek yaptım 😇 Mercimek çorbası Bulgur pilavı Fırında tavuk patates Kocama da cacık yaptırcam 🫡😅 hepimize afiyet olsun
Mfozturk Deletedmom_37 pirinç pilavını normal kavuruyorsun suyu dökmeden içine mısırlari atıyorsun. Çok leziz oluyor😋