Beyzyldzuyr ilkimbebee Ispanaklı beşamel soslu fırında makarna yapıcam, eşim çorba sevmez pek çorba yapmıyorum. Yanına ne yapsam karar veremedim fikir verirseniz süper oluur🤗
MSultann ilkimbebee ben tatlı yaptım yoruldum yattım. Et domates karışık tava bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum belki fikir olur canım 🤗
ilkimbebee Deletedmom_37 Mısırlı pilav çok severim yaa kesin yarın yaparım 😍 eşim Fast food çok sevmiyo 😏
Mfozturk Deletedmom_37 pirinç pilavını normal kavuruyorsun suyu dökmeden içine mısırlari atıyorsun. Çok leziz oluyor😋
Ersagununannesi Benim de aklımda sadece pirinç pilavı var. Maalesef eşim yemek seçiyor her yemeği yapamıyorum. Yanına cacık yaparım ama ana yemek aklıma gelmiyor :( sebze yemez sulu yemek yemez napsam bilemedim 🤔
ilkimbebee Ersagununannesi al benden de o kadar fast food pek sevmez yemek çok seçer çok zor oluyor patlıcan yemez sebze türlerini sevmez kararsızım
Dilaraortacc1 ilkimbebee komşum doğum yaptı bende 1 aylık anneyim ikimize de paça çorbası bulgur pilavı yapcam 😁