uckedibirbebek 2Meyve- tabii, ben doğum yaptım çok şükür. Artık işime yaramayacak. Çevremde öyle hamile de yok. Adresinizi bana özelden mesaj atarsanız göndereyim. Waikikiden almıştım. S beden diyor ama oldukça büyük. Son zamanlarınıza kadar giyersiniz.
Sarel 2Meyve- ben e-bebekten almıştım yazın. 40-50 kira bir şeydi ve kumaşı kalınlığı çok güzel. Ayrıca parlak. Hala onları giyiyorum ki neredeyse sürekli üstümde. Hala taş gibi duruyor
Bebekdelisi 2Meyve- canım parodianne takıp et insagramdan o ındırımde paylasıyor 30 TL aldım ben onun paylaşımlar hep ucuz oluyor
Zehraekrem 2Meyve- bende kuponla lcw den aldim 131 liraya geldi kuponla kalin kıslik gayet guzel bi tayt . Ama kupon olmasaydi bende 189 liraya almazdm
gazetecimom 2Meyve- kentinin taytını tavsiye ederim çok memnunum. Trendyoldan 150ye almıştım ama şimdi 200 olmuş galiba. 50₺ için kötü tayt alma bence, penti taytı al çok memnun kalırsın
Elisam123 2Meyve- kız var ya a101 de eskiden kalma bir ürün buldum inan bem daha ömrümde bu kadar harika bir tayt görmedim giymedim ancak bu kadar rahat olabilir 60tl 👌💯 bulabilir misin bilemem belki online sipariş oluşturabilirsin bi bak derim
1prensannesi__ 2Meyve- LCW hamile bölümüne baktın mı canım 100 liraya almıştım 9aydır nerdeyse hiç çıkarmıyorum çok rahat iç filanda belli etmiyor sıcak tutuyor mağazada belki kalmamış olabilir ama online de şuan var sepette indirimde hatta kaçırma derim😊