Mirayyavuz Kızlar bi kaç gündür yoruluyorum işten güçten hastane işleri falan vardı hareketi azaldı sizinde yorulduğunuz zaman böyle oluyor mu 23+3üz bizde oğluşumla💙
SEVDAhira Mirayyavuz bende bi ara haraket etmiyordu azalmıstı baya bi azalmıştı doktora sordum senin dediğin gibi çok yorulmuşsundur bu aralar ondandır dedi gerçekten o günü düşününce yoruldugumu anlamıştım seninde ondandır😉
TubaMustafaDurmaz ikizannesiFilizkaradogan günlerimiz aynı sanırım bende 23+5 2 gündür midem çok yanıyor dayanamadım 2 tane maden suyu içtim bugün siz extra bir şey kullanıyır musunuz
SEVDAhira TubaMustafaDurmaz valla bana En iyi gelen miğde yanmasında soğuk süt içiyorum nasıl rahatlıyorum 😄
ikizannesiFilizkaradogan TubaMustafaDurmaz soğuk süt iyi geliyor bana ama çoğu zaman çare bulamıyorum canım 😔
Kizimveoglumm EsraM Derin Alya diye karar aldık kumsal ada demiştik bir ara ama eşim beğenmedi o derin dedi bende alya derin alya olsun dedik bizde 😌😌😊😊😊😊😊
Hayalim044 Merhabalar bizde 23+1 olduk ☺ 23yada 24nisan doğumum ikinci hamileliğim kIzım vardı şimdi paşamı bekliyorum sabırsızlıkla çok yorulunca uzun süre ayakta durunca çok hareketsiz kalıyo bebişim benim de miğde yanmama elma çok iyi geliyo 😌
Gonca0881 HlyaGk 25+6dayız benim de midem yanıyor bazen uyuyamıyorum bile yanmadan ben çözüm bulamadım soğuk suyla bastırmaya sakızla midemi rahatlatmaya çalışıyorum bi de şerbet içiyorum öyle öyle rahatlıyo birazda olsa
Gonca0881 Kizimveoglumm 25+6 yız 12 Nisan da görünüyor Doğum hayırlısıyla tekmelere gelince saolsun oğluşum yumuşak yumuşak tekmeler atıyor okşayınca duruyor ❤🤗
Yamanannesi Demirgonca merhaba bişey sormak istiyorum hamişcan benimde 28 hafta ben hep mayıs diyorum hesaplamaya göre kafam karıştı sizin nasıl nisana geliyo doğum 🤔
pamuksekerinannesi Kizimveoglumm 25+3 olduk bizde 😍 Tekme ne ki bizimki içerde judo yapıyor resmen🙈😂 Bi sağda bi solda bi yukarda bi aşağı çok hareketli Maşallah bnm güzel kızım😍😂