Kızlar önce akıntımın hafif değiştiğini gördüm dünde adet başladığında kahve lekelenme olur ya öyle leke olmuştu peçete bir sürede geldi kasıklarımda da hafif ağrı vardı bebeği akşama kadar hissetmedim oynamadı akşam oynamama başladı ister istemez endişeleniyor insan sizce doktora gitmelimiyim bu ara biraz fazla ayakta durdum fikri olan veya başına gelen yazabilir mi?

babymmt hatta dün gitmeliydin, lekelenmeleri hafife almayın 12 haftaligim 3 gün önce bendinde geldi anında doktora gittim eşim asagidaymis düşük riski varmış iğne ve hapa başladı bugün hemen doktora gidin tavsiyem

Mrvbnbg2208 haftam biraz ileri olduğu için herkes normal dedi durdu bazen kendi iradene bırakmıyorlar kaynanama hemen söyledim bebek dönüyordur dedi üstüne durma dedi internete baktım eş aşağıda olduğundan yazıyor sizin dediğiniz gibi aslında dün gidecektim haklısınız

babymmt canım hemen gitmelisin bende 12. Haftamda kanama yaşamıştım doktorumun o zaman söylediği lekeyi gördüğün an kaç haftalık olursan ol mutlaka gel olmuştu aynı haftadayız seninle Hiç normal değil bu haftalarda lekelenme olması

babymmt başkalarının lafına yada buraya sorana kadar Nası riske atıp bekliyorsunuz ben anlayamıyorum . Bekleyince ne olacak yada içiniz rahatlayacak mı ? Böyle şeyin beklemesi mi olur lütfen gidin

babymmt lekelenme hiçbir zaman normal değildir nasıl normal haftan ileri diyorlar ya. Kesin gitmelisin enfeksiyon vardır birşey vardır bende enfeksiyonum çok ilerlemiş kanlı akıntı geliyordu doğum sancılarım başlamıştı hemen hastaneye yatırdılar

babymmt tabiki oldugu an gitmeliydin bnede yasadım hemen wc afedersın çıktım hemen drumu aradım ağızda progestan al dedı evd vardı hemen gel dedı orda iğne yaptı muayn ettı plesenta aşadaymıs yatıs verdı evde yattım kalkmadan geçti

baby3_ bazen herkesin şartları bir olmuyor dün böyle olduğunda köydeydim sabah geldik bende belki başına gelen vardır diye fikir almak istedim dediğiniz gibi uzatmadan gideceğim eşim gelsin

Bebekdelisi uzak haatane birde akıntı olduğunda köydedydim sabah gelebildimm bende yattım tüm gün teşekkür ederim gideceğim inşallah

hastaneye gittim ultrasonda bir sıkıntı görünmedi bu aylarda normalmiş yani başka elimden birşey gelmez dedi doktor enfeksiyon olabilir diye de kan ve idrar testi aldı şuanlık sıkıntı yok en azından içim rahatladı teşekkür ederim hepinize fikirlerinizden dolayı 😊