Benimennembirmelek 27Aleyna27 bizde 34+1 haftalığız oğluşumla daha hicbisey yapmadım ama bu hafta artık başlayacağım ilk önce yatağını yıkayıp kurutacagim sonra ki hafta da kıyafetlerini yikayacagim 37. Haftada çantam hazırlanmış olur sanırım 😊
Kara77 27Aleyna27 bizde 30 haftalık olduk. Ben yıkamaya ütülemeye başladım. Hastane çantasını da hazırlıyorum. Buzdalobi poşetine koydum kitlenip tozlanmasın diye 🤭🤭
_duygu 27Aleyna27 29. Haftada başladım hazırlamaya bitti sayılır halen çaktıkça birşeyler ekleyip veya çıkarıyorum 😊 şuan 32 haftalık oldum iyi ki geçen haftalarda ayarlamışım çoğunu diyorum yoksa bu haftalar da artık ağırlaşmaya başlayınca zor oluyor
Busra-varl81 34 haftalıkken başladım gün geçtikçe eksiklerimi görüyorum çanta hala kapanmadı 36 hafta içindeyimm😀
Seyma0323 31+3 oldum tüm kiyafetleri yıkadım pertim çıktı, ütülemem gerekiyor ama ne zaman bilmiyorum🤦
Ebru-EY 27Aleyna27 31+5 deyim henüz hazırlamadım ama haftaya hazırlamayı düşünüyorum. 32-33 gibi kısmetse
Ebru-EY 27Aleyna27 eğer erken doğum riskin varsa bence ne olur ne olmaz hazırla koy kenara dursun. Bide onunla uğraşma sonradan. Aklın kalmasın balım.
27Aleyna27 Ebru-EY Aynen erken doğum olabilir nolur nolmaz hazırla bi kenara koy dedi doktorumuz o telaşla ne koydum ne koyamadım bilemem yani kendimi o psikolojiye sokmak istemiyorum ama mecbur hazırlamam da gerekiyo sıkıntılı bi durum
gozdeyagci 27Aleyna27 ben şu an 34. Haftadayım. Yorulacağımı bildiğim için 25. Haftada tamamladım. Gerçekten de öyle oldu. Şimdi sadece yatak malzemeleri kaldı onları bile ütülemek işkence gibi geliyor. O yüzden kendinizi iyi hissederken aradan çıkartın.