Kedilitazeanne1 gizemird çakmak erdemle bazen fiyatlar değişiyor Çamlıca ile, bende yeni girdim geçen cumartesi mi neydi 90lira ücret ödedim :)
Slaaa34 gizemird çamlıcadaki erdeme gidiyorum, hayır herhengi bi indiririm yok sigortan varmı dediler evet dedim o kadar :)
Defne_momm Damy_mom bende 34+3 de girdim doktora kalsa 36 da gir boşver dedi güldü hatta öyle rutin kontrol olsun merak ettim diye girdim.
Son-ali295 Tubacngl ben hic görmedim henüz 35 +0 olduk özele gidiyorum ama ücretli mi değil mi bilmiyorum
Balosevic Tubacngl Tubacngl ben 36. Haftada başladım girmeye central hospital kozyatağı 88 tl nst ücreti
Balosevic Hatta kontrollerim haftada bir oluyor son ayda 10 gün içinde olan ikinci muayenem ücretsize gelmiş oluyor yani ama nst yi ayrıca ödüyorum her seferinde
Bbilim118 Tiiffany doğru düzgün ilgilenmiyolar bile 50 100 lira vermemek için gidipte orda o muameleyi görmem şahsen
Driia Pikachuuubaybi ramazan beye gidiyordum versaya 29 haftama kadar. Şimdi Sibel hanıma gidiyorum kapadoya ya. Siz ?
melekdenizkoo Driia ben Ramazan beye gidiyorum siz neden doktor değiştirdiniz özel bir şey değilse merak ettim