Fatmapelit12345 Ben hiç hissetmedimki o zamana kadar 18 de sorduğumda daha var 3 hfta snra hissedersin demişti detaylı günü bile hissetmiodm ekranda goruodum hareketlerini 2.gorus için başka doktora gidince o dedi karninn içi çok yağlı o yüzden dedi salladı salladı bebek dönmedi mesela sürekli sırtını dondu 2 dir gitsek arkası donuktu sıkısmis dedi zaten plesanta suyunu da azaltmış o kadar havuç suyu içtim yaramamış 3.Doktor baktiginda da sağ tarafımda idi bu sefer kafası kilo dustugu için sana gelecek kadar kuvvetli değil dedi bu sefer sırt üstü idi Allahım ole gördükce kahrolduk oda içerde çabalıyor yavrum 3 gundur kasiklarimda yeni başladı içerden resmen hissediyorum güm. Güm galiba o heveslenmim diyorum ama hiç ole şey olmazdı elimi koyup sırtı üstü uzandım uzunca süre yaptı diğer gün olmadı snra gene oldu bu akşam soluma yatarken gene oldu sırt üstü durdum elimi koydum yaptı bariz içimden hissediyorum az da olsa büyümüştür inşallah bir mucize olmuştur 🤲🏻😔
bole idi düzgün en son gordugumuz sonrasında poz vermedi hiç 😔 tüm komple.yuzude eşimin kopyası