bilghrz Annesininportakali53 bende pekmezi suyla karıstırp ıcıuordum cok zorlanıyordum bıde senınki gibi deneyeyım👍🥰
Papatyaa_01 Soruyorumm duymamıştım hiç bi kere içmiştim hamilelikte :) böyle 3ü 1arada kahveler gibi paketteydi, yararlı mı yani kilo aldırması ona göre bazenleri içebilirim :)
Soruyorumm Papatyaa_01 doktorum kilo almıyo bebek diye yatmadan iç dedi ama tabiki doğal bir şey değil eger kiloyu zor alıyorsa deneyebilirsin
Papatyaa_01 Soruyorumm şimdilik durumlar nedir bilmiyorum daha 14 haftalığız ama öyle kilo almama gibi durum olursa ilerleyen dönemlerde felan nesquik aklımda olsun :)
Cgdm34 bilghrz çay içebılırsın canım abartmadıgın surece yanı kahvede ıcem var ama bılemedım canım ya ☺️sıcak cıkılata ıc sahlep ıc o tarz seyler tuketenılırsın ☺️
Dozden Ben günde 2 türk kahvesi, 1-2 açık çay içiyorum. Evde kafeinsiz kahve de bulunduruyorum çok canım çekerse bir de ondan içiyorum. Bende şeker çıktı çay kahve dışı herşey yasak veya sayıyla gramla,
Melisasak145 bilghrz ben ballı süt içiyorum birde kuşburnu aldım zarsrsizmis onu aldım onu iciyorum kahve kola Nescafe vs vs ağzıma suremiyorum