bilghrz kızlar hamılelık zamanı sıcak içecek olarak ne içiyorsunuz kahve ıcsem zararlı dıyorlar çay içsem fazlası zararlı bitki cayı düşük sebebi diyorlar eee sıcak ıcecek olarak ne içecegim bilemedim🤔
Soruyorumm bilghrz ben bi kupa kahve içiyom bi kupa da çay içiyom bazen kahve içmiyom iki kupa çay içiyom
Btlklnc bilghrz günde bir tane kahve içiyorum bazen ıkıye bile cıkabılıyor. Cayıda baya ıcıyorum günde 6 bardak falan oluyordur malesef vazgecemıyorum😞
Soruyorumm bilghrz bebeğe de sana da kilo yapar aklında olsun doktorum dedi bir aydan fazladır içiyom
Annesininportakali53 bilghrz çok lezzetli oluyor valla ağır tadı olmuyor pekmezi sade yiyince ağır geliyor bana ama öyle rahatça içiyorum ve çok yararlı kanım birden fırladı değerim 🧡
bilghrz Annesininportakali53 bende pekmezi suyla karıstırp ıcıuordum cok zorlanıyordum bıde senınki gibi deneyeyım👍🥰
KeremikoBayky bilghrz kök zencefil alıyorum taze. Bi fincan sıcak suya incecik 1-2 dilim kesip bekliyorum içinden çıkarmıyorum ılınınca içiyorum. Çok rahatlatıcı mideye çok iyi geliyor. Doktorumun tavsiyesi. Günde 2 falan içiyorum
Papatyaa_01 bilghrz çay kahve bide kivili oralet gibi bişey var genelde bunları içiyorum, günde bi fincan kahve bir yada iki çay bardağı çay, bazen süt
Papatyaa_01 Soruyorumm duymamıştım hiç bi kere içmiştim hamilelikte :) böyle 3ü 1arada kahveler gibi paketteydi, yararlı mı yani kilo aldırması ona göre bazenleri içebilirim :)
Mello29 bilghrz 1 bardak kahve 1 bardak çay bir de taze zencefil limon ve kabuk tarcinla bir icecek hazirliyorum hem midemi rahatlatiyor hem bagırsaklarimi hem bogazimi bu aralar favorim o.