Miniklerim22 Kızlar acaip derecede boğazım agrıyor acıyor yutkunamıyorum hamileyimde malum ilac icemem sizin bitkisel bildiginiz ve sunu yaptımda ii geldi dediginiz birsey varsa yazın lütfen 🙏
MiracAlpinveUmutunAnnesi Miniklerim22 Merhaba geçmiş olsun Bende de 2 3 gün öncesinde boğaz ağrısı vardı Ev yapımı pekmezli ılık su içtim birebir inan ki çay niyetine de içebilirsiniz çok iyi geliyor Ama hamile değilim pekmez de birşey yapmaz galiba
Lavin_26gul Miniklerim22 rica ederim 1 limonu sık birazda karabiber at bir dikişte iç çok iyi geliyo boğaza
iremyigit Miniklerim22 geçmiş olsun.. benimde öyleydi ıhlamur, nane limon içmiştim ve zencefil ile balı macun kıvamına getirip yemiştim o çok iyi gelmişti 1 çay kaşığı zencefil bir tatlı kaşığı bal :)
ozgeozcan bende 3 gündür aynıyım gündüzleri bi nebze iyiyim ama gece artıyor burun akıntısı ve boğaz ağrısı maalesef nane limon içiyorum ben ılık ballı süt bi de çok meyve yedim mandalina portakal suyu sıktım 🙂
Btlklnc Miniklerim22 sadece vicks sürdüm bogazıma nane lımon ıctım bide cok sukur gecti ama vicks cok iyi gelıyor
Miniklerim22 Mervemm malesef yok keçiboynuzu var onal yaptım bişiler arkafaslar saolsun bayagı yazdı suan agrıyor yinede gecer inşallah hamile olmasam hemn ilac icerdimde gecer inşallah 🤲