Aksoyy Asim_Mehmet doktor yumurtalıklarımin belli bir santimden sonra sondugunu söyledi 20cm olması gerekirken 10 13 cm olup sönüyor
gul_145 Aksoyy Aksoyy bunun icin ilac kullanıp tedavi olman lazım yumurta büyüten ilaçlar var önce ilacı kullanıp yumurtanı geliştiriyorsun sonra doktora gidip çatlatma iğnesi vurdurup yumurtanı catlatıp hamile kalıyorsun bence senin iyi bir tedaviye ihtiyacın var. O şey neyse vajinandan çıkar şişer orda kalır ameliyatlık bile olabilirsin nasıl korkmadan böyle şeylere takılıp gidiyosun cahiliyetle mücadele etmesini bil lütfen
Aksoyy gul_145 öyle yapicam gidiyim diyorum kadına belki diyorum gidiyorum sonra böyle olunca çok pişman oluyorum
Aksoyy Sibel_1234 nasıl kullanıyorsunuz şuan bende kullanıyorum sabah aç karna akşamda yatmadan kullaniyorum
Sibel_1234 Orta boy sagani 2bardak suda 6parcaya bölup sabah akşam taze kaynatıp içtim hemen hamile kaldım 15yaptim birdahaki ay hamileydim
myangelson Aksoyy canım yüksek ihtimalle enfeksiyon kapmissin bende de enfeksiyon olduğu zaman ilişkide yanma acı oluyor hep. Umarım küçük bir enfeksiyondur da fitille ilaçla falan tedavi olur hemen🙏🏻
34_busra_34 Aksoyy peki doktor rahimde şekil bozukluğuyla ilgili birşey dedi mi ? Filminizi isteyin bir profa ya da tüp bebek merkezine götürün sizi en doğru onlar yönlendirir. Rabbim tez zamanda güzel haber almanızı nasip etsin 🥰
Patricia Ya gerçekten böyle şeylere inanmanıza şaşırıyorum. Sonra dolandırıldık diye mügede izleriz sizin gibileri. Ne şifacısı hanım efendi 10 gün rahimde tülbent ne demek? Rahim önüne patates soğan közü falan yazmışsınız bu ne allah aşkına Pes cidden PES
Gorkim Aksoyy soğan patates mi töbe töbe aklım almıyor yanına limonlu salatada yapsaydın en kısa zamanda doktora görün inş enfeksiyon veya geri dönüşü zor bir sıkıntı olmamıştır.
Aksoyy gul_145 iğneler kullandım haplar kullandım yumurta geliştirici olarak ama olmadı denemedim mi sanki ilk tercihim doktorlar oldu zaten dediğim gibi aile baskısı pisikolojik baskı helede bizim buralarda özellikle mecbur kaldığım için gittim kadının yanına birde cikartali çok oldu içimden zaten rahatsız oldum cikartimmm yani