kubrahosca Hayırlı akşamlar, 34+2 haftalık hamileyim ama ultrasonda bazı ölçüler 2-3 hafta geriden geliyor.. 😔 Peritanolojiye sevk etti doktorum.. Bu konuda bilgisi olan veya daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapılması gerekiyor?
Soruyorumm kubrahosca eğer bebegin nst iyi hareketleri iyi suyu varsa kan akışında direnç yoksa bebek genetik olarak minyon oluyor benim bebğim de öyle pazartesi sezeryanım olacak son haftalar cok az kilo aldı 38+1 de doğacak insallah
teachersrn kubrahosca merhaba ben de aynı durumdayım doktorum kan akışı ve plasenta gayet iyi dedi. Perinatologa yönlendirmedi ama genetiktir dedi. Bacak boyu önceki gidişimizde bir hafta geriyken en son 2 hafta geri çıktı mesela. Ama yine de yapacak bişey yok diyor.
Ebrar68 kubrahosca bende şu an 34+3 günlük hamileyim doktorum bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini söyledi baş ve karın bölgesi ama bu geç döllenmeden kaynaklana bilir yada ben minyonum baba minyon genetik te olabilir dedi. Benim diğer kızım da 2 hafta geriden geliyordu genetik denmişti hiç bir sorun çıkmadı… Aklını bulandirma canım günün az kalmış 2 hafta geriliği doktorlar normal karşılıyor
Hilolosko Benim bebeğimde 10 gün geriden gidiyor ama doktor önemli değil dedi minyon bebek diyor eşinde sende zayıfsın dedi . Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil önemli olan sağlığı dedi oda yerinde şükür 🙏 36+2 haftalık gebeyim bu arada
Kubrabayram1 Hilolosko aynısını banada soyledi canım minyonuz iri bi bebek tabikide beklemiyoruz sağlıkla geldinlerde önemli değil 🙏❤️
Hilolosko Bebek her hafta kilo alıyorsa çokta önemli değil ama eğer kilo almıyorsa sorun var demektir
kubrahosca Soruyorumm nst iyi dedi, suyu da iyi dedi… Ama yine de Peritanolojiye gönderdi, dediğiniz gibi genetikte olabilir dedi. İster istemez bi korku oldu aynı durumda olan var mı ne yaşadı ogrenemek istedim çok teşekkür ederim… Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Soruyorumm kubrahosca amin insallah benim eşim 3000 gram doğmuş sanırım ona benzedi benim ailemde herkes cok zayıftır bizim tarafa da çekmiş olabilir.herşey yolundaysa gönlünü ferah tut çiğerleri gelişsin sonra doğar dışarda ufak doğan bebekler hızla kilo alıyor zaten
Mervemm teachersrn takmayın bence benim.kizim hep iri bebek dediler 2 hafta önden gidiyordu ama bacak boyu flan 1 hafta geriden geliyordu. Şuan ise oğlum hamileyim 😭😭😭 15hafta geriden geliyor.
kubrahosca Ebrar68 benim doktorum pek normal karşılamadı maalesef. Siz özele mi gidiyorsunuz devlet hastanesine mi?
Hilalozc Bende aynı durumu yaşıyorum 39+1 haftalığız geriligimiz çıkıyo çok kilolu bebek olmuycak minyon olur dedi yaklaşık 10 haftadır düşünmekten kendimi yiyorum sağlıklı olsunlarda rabbim korktugumuza uğratmasin 😔
Berivan3 kubrahosca benim de 6 gün denildi detaylj utrasyonda herşey normal dedi korkulacak bişy yok dedei insan biraz olsada tedirgin oluyor ama benimkisi göç dolenmede olmuştu
Ebrar68 kubrahosca ben ilk kızımda 2 hafta geriden geliyor denilince tedirgin olup ondan sonra özele gitmeye başladım ve bana Özel de ki doktorum söyledi 2 hafta geriden gelmesi normal geç döllenme veya genetik olabilir dedi… Şimdi ise devlete gidiyorum ve devlette ki doktorum da aynı şeyi soyledi.. ben burda sizin içiniz rahat olsun diye söyledim doktordan doktora fark var bazı doktorlar 2 hafta geriliği normal karşılarken bazıları abartıyor.
kubrahosca Berivan3 çok tedirginim hem de içimi rahatlatacak hiçbir şey söylemediler. Sadece 2 hafta geri suyu iyi kan akışı var ama korkutuyorlar. Benim doktorum mu böyle sadece anlamıyorum… 🙄
Berivan3 kubrahosca 2 hafta önde veya geri gidiyorsa biraz sıkıntı 2 haftadan çok olmamli başka doktorda git takipe alir büyük ihtimalle içini ferah tut Allahını izniyle birşye olmaz 🙏❤