Anneheycani Ozlem_K38 böylr negatif çıkyıktsn sonra ilişki olduğu için mi yükseliyo diye merak ediyorum da 🙂
Ozlem_K38 Anneheycani 2 gün sonra kan verdim 23.9 çıktı kuzum çok yeniyken yakalamışım 🙈 ayın 3 ünde yumurtlama gördüm 3 4 5 değerlendirdik 🙈
aybarsaybuke Ozlem_K38 canım sen yumurtalamadan kaç gün sonra negatifi görmüştün ilk ve kaçıncı günde pozitifi gördün
Ozlem_K38 aybarsaybuke ayın 12 sinde erken gebelik yaptım (yumurtlamın 10.günü) negatifti. Sonra çok ağrım vardı ayın 13 ünde kan verdim (yumurtmanın 11. günü) 1.4 çıktı. Sonra ayın 15 inde (yumurtlamanın 13. günü) tekrar kan verdim 23.9 çıktı. Bugün tekrar kan vereceğim şuan tam 14. günü tamamladım.
Ozlem_K38 Edaeda18 Teşekkür ederim canım 💙 Evet kuzum dikkat ediyorum. Yeme içmeme de düzen verdim bakalım bugün tekrar kan vereceğim hayırlısı olsun inşallah 🌸
aybarsaybuke Ozlem_K38 ayy süper tam umut kesilmişken pozitifleşmesi. Sonucu alınca yazın merk ettim 🥰
Ozlem_K38 aybarsaybuke İnşallah daha da yükselmiştir kuzum is çıkışı gideceğim yazarım buraya inşalla benim için dua et olur mu 🙈
aybarsaybuke Ozlem_K38 ederim tabi ki isteyen herkese sende bana dua et olur mu bende bu mucizelere şahit olayım 🥰🤲
Liva00 Merhaba hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 bende 1 hafta önce kan verdim 2.3 çıktı buğu tekrar sağlık ocağında kan verdim sonucu bekliyorum bakalım 🙈
Ozlem_K38 Liva00 Merhaba teşekkür ederim amin inşallah canım 🥰🥰 Seninki de yükselmiştir inşallah kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum haber ver tamam mı dua edeceğim senin için sende bana eder misin 🙈🌸
Liva00 Ozlem_K38 inşallah canım teşekkür ederim😘 tabiki ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲
1busra_ Merhabalar benim de aşırı yeni ilk beta sonucum 35 ikinci beta sonucum 425 çıktı doktorum 3 haftalık olduğunu söyledi, şiddetli kasık ve bel ağrım var normal mi sizce doktor normal dedi ama aşırıya gidince korkmaya başladım
Eliyeva1 1busra_ bagislayin sizi narahat edirem men bir soz demek isdeyirem men adetime hemişe 5 ya 6gun kala olirdum ama indi 16si olacaqdim olmadim. Onuda deyimki kecen ay hic korunmadim ama yine adet oldum 3gun çok az ama bu ay tamamen korundum şimdi vakitden kecdi boyle durumda hamile kalmak olurmu
Ozlem_K38 1busra_ Benimde ara ara oluyor kuzum yeni yenide gögüs ağrım başladı yarın doktora gideceğim bende sorarım bir normal mi diye sana haber veririm. Ama normal olduğunu düşüyorum sonuçta bir minnoş büyüyor içimizde 🙈
1busra_ Eliyeva1 inanın hiç bilmiyorum ama erken gebelik testi yapabilirsiniz, ilk idrarla yapınca daha doğru çıkıyor 👍
Eliyeva1 1busra_ keçen ay o kadar umutlandim ki 2 defà test yapdim ama olmafi adet oldum şimdide olmaz diye üzülüyorum onun için biraz beklemek isdiyorum ama hem çokk sabirsizim nasil yapicam hic bilmiyorum