Ozlem_K38 Merhaba kızlar adetime 3 gün var. Aşırı bel ve kasık ağrım var normalde böyle ağrım olmazdı. 2 saat önce kan verdim beta hcg 1.4 çıktı. Normalde 0.01 ya da 0.05 çıkıyordu. Böyle olup yükselenen var mı ?
Begumd Ozlem_K38 ben de reglime 6 gün kala baktırmıştım. 2.29 çıktı. Hamile değilim sandım reglim gecikince idrar testi yaptım hamileyim inşallah sana da nasip olur
Bsseher Ozlem_K38 benim test yaptığımda değerim 1080di. Ondan önceki gecikmelerimde 2.08 gibi değerler görmüştüm ama yükselmedi. Hayırlısıyla inşallah Allah sana da isteyen herkese de nasip eder.
Yaprak- Burda ne sıfırlı rakamlarla hamilelik öğrenenler oldu umarım sizinde artar 2 gün sonra tekrarlayın artarsa var demektir
Baby66 Ozlem_K38 bu ay o kadar heyecanladım ki 4 gün geçmedi resmen şuan da daha çok erken zaten betam da çok yüksek değil ama kötü düşünmüyorum 🙈
Ozlem_K38 Baby66 Sağlıklı bir şekilde kucağına al canım inşallah gözün aydın. Pozitifi göüşsün Allahın izniyle yükselir inşallah gönlünü ferah tut 🌸 Bende oturdum 3 gün nasıl geçecek diye düşünüyorum 🙈
Ozlem_K38 17papatya Belirtilerin var mıydı canım. Benim sancım bel ağrım var. Bu ay çok sancı şeklinde ağrı oldu ondan şüphelendim kan verdim. Yoksa adeti bekleyecektin.
17papatya Ozlem_K38 kesin hamileyim demiştim ya k kadar çok belirdim vardı ki hatta 3 kere falan da istifra ettim kasik ağrısı, lekeleme , hatta en son gün goğüslerime dokunamıyordum o kadar aciyodu ki sonra bi baktım adet oldum
Evlatlarimcanim 17papatya Bazem farkında olmadan düşük yapıyoruz bunu biliyor muydunuz ? Bana da doktorum söylemişti . Belki sizin ki öyle bişeu olmuş olabilir bukadar belirtiye
Ozlem_K38 17papatya kuzum senin baya belirtin olmuş. İnşallah diğer ay hamiş kalırsın Rabbim gönlüne göre versin 🌹