Papiiii Tubi57 bende cok kizim olsun istyorumm bakalim daha minicik nrt belli deyil ama hesaplamalar felan kiz gosteriyo banada
Tubi57 Papiiii Allah gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar :) Allahım neyi nasip ederse kız erkek hiç farketmez anneler için bakalm :))
Papiiii Premsesannesi0 hayirr o bilimsel birsey deyil canim kalp atışı deyisen birsey Onemli olan ilk hafta kalp atisi ve yumurtaa yeridir.Benim dedigim o.Yani tabi herkesde 100/100deyil ihtimal ama 60/100dogrh
Papiiii Maysaamoms5 gelicek bafta kac olucak haftasi?Yani 7den buyukse bir anlami kalmaz canim pek.Ben 6-7 haftadakini daha onemsiyorum bebegin yumurta yeri bakimindan bir kalp hizindan tahmin ediyorum.Diger haftalar zaten degisiyir
Ebru_hasan Papiiii https://resimyukle.io/r/YJyxxSHy8c Yaaa bana da bakar mısınız 7 haftalık ulutrason görüntüsü ♥️
elif233233 Maysaamoms5 16.haftadan önce bence acele etmeyin çoğu doktor 20. Haftayı bekliyor soylemiyor bile evet merak ediyoruz hepimiz ama çok erken bana erkek dedi sormadığın halde 12 de 16 da kız olduğunu öğrendim. Birazcik sabır