Aysegul-duzgun Papiiii tahmini resimde neye göre yapıyorsunuz kafa yapısı felanmi Dr sadece tahmin yaptı 4aylikken ama netlestiremedi
Papiiii Aysegul-duzgun ben noe alde resime gore yapmam 6.7 haftalik kalp ritmi ne kadar soykerseniz 60/100soylerim foto sadece tahmin cene kafa ve sumuk yapisina gore fotoyu tahminliyprum ama tabiki tahmin
Tubi57 Papiiii bende çok merak ediyorm. İlk gebeliğimde ayrıntılı renkli ultrasonda doktor yüzde yüz kız deyipbir ay sonra kontrolde erkek oldugunu öğrenmiştik 😀 inş bunda doğru tahmin edilir yaa 😀😀
Papiiii Tubi57 bende cok kizim olsun istyorumm bakalim daha minicik nrt belli deyil ama hesaplamalar felan kiz gosteriyo banada
Reyhosunannisi Tugba1tugba benim bebiş 148 di kalp atışı cinsiyeti kız ona bakmıyor doktorum alakası yoktur demişti
Premsesannesi0 Papiiii kalp atışı hızlı olunca kız yavaş olunca erkek olur diyolar onun için mi soruyosunuz bende hep merak etmişimdir doğrumu diye
Papiiii Premsesannesi0 hayirr o bilimsel birsey deyil canim kalp atışı deyisen birsey Onemli olan ilk hafta kalp atisi ve yumurtaa yeridir.Benim dedigim o.Yani tabi herkesde 100/100deyil ihtimal ama 60/100dogrh
Papiiii Maysaamoms5 gelicek bafta kac olucak haftasi?Yani 7den buyukse bir anlami kalmaz canim pek.Ben 6-7 haftadakini daha onemsiyorum bebegin yumurta yeri bakimindan bir kalp hizindan tahmin ediyorum.Diger haftalar zaten degisiyir