EbruSamet Muezzarabiaertyudf ekmeğe damlattığımda ben yediğim yemekle işte üstüne idare ermeye çalışıyorum 🤭
EbruSamet Ozcndln cok düşük olduğu için 20 vermiş bak işe yaramış bana 10 damla dedi o bile zor geliyor inanki🤦🏼♀️😄
EbruSamet Yaprak19 oy oyyy bu kaçıncı ağza damlatan valla size imreniyorum suan keşke bende öle bisey yapabilsem hiç düşünmem neye damlatayım😁😁
EbruSamet Alyabebekk ne güzel valla öyle yapıp iciyorsanız hem daha fazla etkisini götürüsünüz ne mutlu 🤗🤗
EbruSamet mihrimahsultan bende Sudan tiksindim canım şimdi de ekmekle deniyorum ama olmuyor sanki o yüzden fikir almak istedim ama güzel fikirler de aldım sende dene bence bırakma 🤗🙏🏻
Mells EbruSamet ben bir dilim limona sıkıyorum öyle agzıma atıveriyorum hiç anlaşılmıyor , kahvaltıda sos ekmeğe sürüp ona damlatıyorum yada salatamın içine ekliyorum. Banada suyla dedi ama dememedim ağır biraz :/
EbruSamet Mells suya ben denedim o yağlılık hissiyle içemiyorsun zaten yani ben içemedim içen arkadaşlar var onlara da imreniyorm keşke bende içebilseydim öyle böyle uğraşmazdım valla 🤭
EbruSamet AysenurBs işte bende ondan korktum herseyle karıştırmak normal mi diye aama herkes biseyle karıştırıp içmiş bi sekilde🤷🏼♀️
Muhammedamine AysenurBs sütle oluyor d vitamini sadece demir vitaminini almadan bir saat önce kadar süt ve süt ürünleri tüketmeyin etkisi azalıyor diyorlar d vitamini öyle değil 🙋🏻♀️ ben coledan d3 kulllanıyorum prospektüsünde süte damlatabileğimiz yazıyor