EbruSamet Mavisilegamzeli ayyy canım ne güzel ben başka biseylere benzettim herlde tadını değiştiremiyorm o tadı şimdi🙈🤦🏼♀️
EbruSamet Muezzarabiaertyudf ekmeğe damlattığımda ben yediğim yemekle işte üstüne idare ermeye çalışıyorum 🤭
deletedmom6295 EbruSamet o zaman salataya yağ gbi damlatıp salatayla birlikte de yenebilir gibi geldi ☺️
Ozcndln EbruSamet malesef ki canim benim 13 lerdeydi en son gecen gun gittim anca 42 olmustu daha iyi tabi ama yinede yetersiz 🤗
EbruSamet Ozcndln cok düşük olduğu için 20 vermiş bak işe yaramış bana 10 damla dedi o bile zor geliyor inanki🤦🏼♀️😄
EbruSamet Yaprak19 oy oyyy bu kaçıncı ağza damlatan valla size imreniyorum suan keşke bende öle bisey yapabilsem hiç düşünmem neye damlatayım😁😁
Alyabebekk Bende kullanıyorum günlük 20 damla dedi doktorum. Aynı zamanda kan ilaçları da kullanıyorum bazen devit-3 ü atladığım günler bile oluyo içtim mi içmedim mi derken ertesi güne brakıyorum. Ekmeğe damlatarak ya da suya vs demişti doktorum uğraşmadım ben tatlı kaşığı 20 damla alıyodu ztn onunla içiyorum 🙈
EbruSamet Alyabebekk ne güzel valla öyle yapıp iciyorsanız hem daha fazla etkisini götürüsünüz ne mutlu 🤗🤗
Tirtisin-annesi EbruSamet normalde testte d vitamini değeriniz kac cıktı acaba sizin benimde baya düşük 10 damla kafi gelmiyor sanirim
EbruSamet mihrimahsultan bende Sudan tiksindim canım şimdi de ekmekle deniyorum ama olmuyor sanki o yüzden fikir almak istedim ama güzel fikirler de aldım sende dene bence bırakma 🤗🙏🏻