mutluaile11 Rekor bende. Oğlum 16aylikk diğer oğlum 5 aylikk. Zor ama öyle aşırı zor değil yemeğimizi yapiyorum makyajımıda. Gezmeyede gidiyoruz 😃 ülke bile değiştirdik 😀
nur_fidan Oğlum temmuz temmuz ayında 4 yaşını doldurdu ve ben şuan 39 haftalık hamileyim doğumuma az bir zaman kaldı 4 yaş olucak inşallah 🤗
gecekusuanne Oğlum 4 yasinda bebek martta dogcak allah nasip ederse tam 4.5 yas olcak aralarinda ideal mi bilmiyorum ama hafiften bi kiskancligimiz var gibi bazen kardesini cok seviyor bazen gelmesin istemiyorum diyor 🤦🏻♀️
Eminebayrambey Benim doğumum bu ay doğumda Aralık’ta tam 4 yaşından olucak anliyor dogmadigi halde şimdiden kardesimi çok seviyor istiyor gelsin biran önce bencede en ideal yaş 4
Tospikannesiiiii Ayyuce2340_ benim oğlum da 1.5 yaşında bende 38 haftalık hamileyim 😂ideal mi degil mi bilmiyorum yaşayıp görecem 😂
2baybannesi Şuan 16+4 hamileyim Mart ayında doğum olacak. Kızım da Ocak ayında üç yaşına girecek isteyerek hamile kalmadım ama bence üç yaş çok fena bir yaş aralığı değilmiş 🥰
Aydogdu2 Ayyuce2340_ evet maalesef canım yas büyüdükçe aklı erdikce daha çok kafaya takıyorlar birde tek büyüyünce kardeş gelene kadar bütün ilgi onda sonra azaldığı için epey zorluyor bence
Ebrarabla_06 Ayyuce2340_ mesela abim 96 doğumlu ben 98 bebeklerimi de öyle yapmak istiyorum ama bakalım hayırlısı ama daha da düşünmüyorum