Aselsmoms Ayyuce2340_ bence 3-4 yaş ideal 🤗 kızım Aralık’ta 4 yaşına girecek oğlum Şubat’ta doğacak inşaAllah 🤲💙🥰
Shrbnpltt Ayyuce2340_ evet hiç olmadığım kadar ciddiyim şuan 7 aylık karnimla 10 aylık huysuz kızımı yaklaşık 4 saattir ayağımda sallıyorum uyuması için o kadar çok zorlanıyorum ki anlatamam ben ağlıyorum kızım ağlıyor o ağlıyor ben ağlıyorum psikolojim aşırı bozuldu 2 küçük bebeyle nasıl yaparım bilmiyorum
Damlaranadagtekin Shrbnpltt birde doğum sonrası var asil soku ve caresizlik o zaman insanin başına geliyor su anda 14 aylik kizim ve 20 günlük 2. Kizimdan bildiriyorum sana durumu iç açıcı değil belkide ben tek basima bakdigim içindir bu zorluk
Emily37 Ayyuce2340_ ilk hamileliğim ve doğumum çok zordu canım.Bebeğim ölümden döndü doğum esnasında birde zor bi bebekti o yüzden cesaret etmedim canım.Oğlum kardeş diye tutturmasa gene böyle bişeye cesaret edemezdim.Benim için bu yaş farkı iyimi oldu evet çünkü oğlum şuan inanılmaz yardımcı ve çok destek birde çevremde yaş farkı az olup kıskançlık yaşayan sorun yaşayan çok insan var bizde şükür o yok🤲😊
Senle1 Ayyuce2340_ büyük oğlum 15 aylık küçük oğlum 10 günlük oldu bzmki biraz erkendi ama tabi tercihe göre değişir çocuk zor mesele kendine güvenen ard arda yapabilir insan çok yıpranıyor o yüzden bence en az 5 yaş olmalı
Damlaranadagtekin Senle1 ayni seyi yaşıyoruz su anda kizim 14 aylik simdide kizim 20 günlük oldu ikinci cok zor bizim buyuk kiz daha yürümüyor daha cildiricam ayni anda agliyorlar gece gündüz
Damlaranadagtekin Shrbnpltt allah yardimcin olsun teksen eğer cok zor benim kizim 14 aylik ve 20 gun once dogum yaptim evde katliam var resmen kizim daha yürümedi bide of of tek basina bakmak cok zor
1234momsss Ayyuce2340_ 4 yaş olucak Allah izin verirse iyiki diyorum büyük çocuğun biraz herseyi anlaması cok ıyı oluyor bence aklı ermeyen çocukla cok zor olucagını düşünüyorum