Glcdmrdmr bir ay önce normal doğum yaptım ben sezaryenden daha çok korkuyordum sonuçta ameliyat ve bence keyfi olmaması lazım ama tercih meselesi ben tercih etmem öncelikle herkese kulağını tıka her Doğum farklıdır ha çok kolay olduğunu sanmıyorum sonuçta canından can çıkıyor ama öyle ölüm Yok kabir azabı diyenler abartıyor ki kaç kere ölüp kabir azabı görmüşler 😂 dürüst olacağım evet zor ama başarıyorsun allah vücudunu ona göre yaratmış zor olan sancı o dA birkaç saat sürüyor sonrasında kuş gibi hafifsin ben doğum anımda sadece bebeğimin sağ Salim gelmesini düşündüm ağrılarım o an önemli değildi benim sancım yetersizdi suni sancı verdiler saat 21.30 da hastaneye gittim 00.15 ye meleğim doğdu😍 çok şükür hızlı ilerledi Hiç korkmayın sadece dua edin belki normal sancılar daha kolaydır herkesin sancısı da aynı değil doktorum bana helal olsun bu zamanda epiduralsiz Doğum yaptın ağrı eşiğin çok iyiymiş dedi teyzemde ben senin normal doğuracağına inanmazdım dedi çok nazlı olduğumu düşünüyorlar ama çatır çatır doğurdum 😂şu an meleğim yanımda uyuyor rabbim herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bir avazda 🤲🏻 Unutmayın Doğumda önemli olan doğru ıkınmak doğru ıkınırsanız dakikalar içinde bebeğiniz kucağınızda😍