Bsrahy Kızlar bugün doktora gittim bıraz sancım vardı nst ye girdim sancım çıktı doğuöhaneye gittim alttan muayne yapıldı 2 prmak açılman var dedi yumuşama var dedi eve git sancılanınca gel denildi açılmam olması için neler yapmalıyım 😍😍
SevimErcis Bsrahy bol bok yürü canım ,merdiven in çık , sıcak duş al eşin beline masaj yapsın , hareket halinde ol hep egzersizler yapmalısın
Hayalll Bsrahy allah yardimcin olsn cnm bnde isdiorum o aciklikdan eve gonderip duryo bni sancilarla allahm bi an once dogsaydi bebeim bnmde saglkla
Bsrahy SevimErcis yürüyüş yapıyorum inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum sünnet çocukları gibiyim topallıyarak yürüyorum çok zorlanıyorum yürümede sonra hemen ağrıdan oturuyom🤦🏼♀️
Bsrahy Maviss35 37+2 günlük hamileyim 😂😁 bende artık doğsun diyodum şimdi sancı geldi doğumhaneye gittim doğum yapan kadının çığlıklarını duyunca bende korku başladı hiç korkum yoktu doğmasını dört gözle bekliyodum şimdide korkudan ölüyom 🙈 ama bi yandanda doğcak diye sevinçliyim karmakarışık bişe😂😂😂
Bsrahy Gizemsongul bende benim başıma ne zaman gelcek diyodum kontröle gittim sancı açılma çıktı ben şok 😂😂
gamzeliv Bsrahy 37 +5 benimde dün aynısını yasadm ama nstede sanci yoktu rahmimde 10 dakkada bi sancı oluyodu gittim hastaneye nstede sanci fln çıkmadı 😏😏1 buçuk santim açılma var dedi geldm eve bakalm nolck
Maviss35 Bsrahy yaaa bende istiyom bnaanneeee 😫😫😫😫😫😫😫 bende gitcem acile aksam kıskandım gerçektende 😅😂 benimkide çok kasılıyor korkuyorum valla sabahtan beri 10 kere toplandı karnımın bi yerinde karnım çok komik görünüyo😅
Hicranhicran Bsrahy Bende o haftalarda doğurmak istiyorum 36 haftalık olduk bizde darısı başımıza allah yardımcın olsun canım bu arada Bebek kız mı erkek mi
Hayalll Bsrahy hadi yaaa offf kske ozel bsy ybdnmi acilma olsun die yksa kendiliginde mi cnm? Ya bnm sancilarm 80 100 arasi cikio duzensz aclmada yk gonderip duruo
Bsrahy SedanurAydnAta yok canım hatırlamıyorum ben hiç bişe anlamadımki kontrölüm vardı bugün gittm nst ye girdim sancı çktı benimde ağrım vardı ama o kadar değl sonra sancın çıkıyo hissetmyonmu dedi hissediyorum dedim doktora gösterdim sancın var doğumhaneye git dedi gttm onlarda nst yptı sancı çıktı alttan muayne yaptı 2 parmk feln açlma yumuşama var dedi sonra tekrar doktor geldi eve git sancın çoğalınca gel dedi bekliyoruz ağrılarım ilerlesin😇😇
Kaderyas0327 Bsrahy ilk önce kuru hurmanı ye biraz yürüyüş yap merdiven çık ve dayanabileceğin sıcaklığın içine gir duş al 1 saat boyunca hatta banyoya eşini çağır kalça kemiğine masaj yapsın ondan sonra banyodan çıktıktan sonra süslen püslen oynak bir şarkı aç ve oyna bu anın keyfini çıkar Allah yardımcın olsun bir avaz da kurtarsın darısı biz doğuramayanlara ☺️🤲🤲🤲
Bsrahy Kaderyas0327 1 saat sıcak duşta kaldım yürüyüş yptm birz ilerledi ağrım hadi hayırlısı Rabbim herkezin kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsn😇
Hayalll Bsrahy bn bgn baslaycm cnm yapmaya yuruyus hurma sicak su ...onceden erken dogum riski vrdi simdide gelmio 😀😀serumlar fzla durdurdu sanirm hahah
hafsa2020 Bsrahy canım kontrole giderken ağrın sancın varmıydı 🤗 yoksa nst de mi belli oldu nişanın falan gelmiş miydi