Ask_hosmus oznuroznur07 önemli değil canım benim, nasıl Bi his olduğunu bildiğim için yardım etmek istedim taktikler işe yaradıysa sıkıntı yok 😘
Eylulmom_ oznuroznur07 bu ssvd hikayelerini duyunca o kadar mutlu oluyorum ki ben çok normal isteyip ilk dogumumun cahilliğinden sezeryan oldum şimdi doğum yapalı 2.5 ay oldu ama her normal doğum hikayesi okuduğumda ağlıyorum ben nasıl yapamadım diye rabbim bana da nasip etsin inşallah ikinciyi normal bir daha sezeryan istemiyorum çok zorlandım hala daha sezeryanın emarelerini üstümde taşıyorum rabbim bir ömür evlatlarınız la birlikte huzurla büyümeyi nasip etsin pes etmeyip başardığınız için sizi tebrik ediyorum darısı başıma lütfen bana çok dua edin 🙏🏻🥰
oznuroznur07 Eylulmom_ ınsallah ıkıncı gebelıgınız normal olur deneyımlersınız ama sonucta her ıkı doğumda da mutlu sona ulaşıyorsunuz 😍 bende sızın gıbıydım cok kolay ve guzel oldu dogumum Allah sıze de nasıp etsın ınsallah
ikicocuklubiranne oznuroznur07 hayırlı olsun çok sevindim adınıza ☺️ Bende ssvd yapmak istiyorum. Doktorunuz doğum öncesi alttan dikiş muayenesi falan yapmış mıydı. 37+5 teyim yalancı kasılmalarım oluyor ama sancıyı bekliyorum 🤲🏻 Darısı başıma inşallah
oznuroznur07 ikicocuklubiranne hayır hıc bır muayene yapmadı bana doktorum son ana kadar ınsallah sizde dogum yapmışsınızdır 😍
aslilayloy Maşallah size Allah bağışlasın ben de Koray hocanın gebesiyim 36 haftalık oldum, çok güzel doğum yapacağıma beni inandırdı ilk hamileliğim. Umarım sizinki gibi kolay bir doğum olur 🥰
Gokceeeee oznuroznur07 Bende ilk doğumumu sezeryan yaptım kilosundan dolayı doktorum zorunlu kılmıştı şuan 2.hamileliğim ve normal doğum görünüyor demişti bende ilki sezeryan oldu şimdi nasıl normal olacak falan diye korkuyordum ama içim rahatladı doktoruma güveniyorum eğer normal derse bir sıkıntı olmadığı sürece normal doğumu bekleyeceğim bana ışık oldunuz Allah’ım sağ salim büyütmek nasip etsin analı babalı büyütsün bebeğinizin kilosu nasıldı acaba ☺️🥰