• Kanama

Merhaba 8+5 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu kırmızı renkte biraz fazlaydı hemen hastaneye geldim ultrasonla baktılar bebek duruyor kalp atışı var serum bağladı ilaç aldırdılar sizce neden olmuştur hiç bişey yapmadım hatta yatıyordum çoğunlukla birde böyle olduktan sonra bebeği düşen var mı

Benimde 7haftalıkken basıma geldi biraz banyoyu temizlemiştim akıntı arasında hafif bi kanama vardı doktorum hemen git eve bacaklarını kaldır yat dedi işten rapor aldm 2gün.kontroldede her sey normaldi.13haftalık simdi sıkıntı yasamadm ama cok ayakta durmamaya calıs bide düşük tehlikesi varsa doktor söylüyor sanırım.zaten 1ped dolusu kanama olursa kork demişti doktorum inş saglıkla tutunur bebegin ☺

Aysealty inşallah şimdi yatıyorum yatış kağıdına düşük tehlikesi yazmış doktor serum bağladılar ilacı da içtim insan korkuyor ister istemez

Benim 11+4te çok şiddetli sancım oldu gece acile gittik bebekte ve kesede herhangi bir sıkıntı yoktu rahim genişlemesinden dedi doktorum bebekle ilgili bir sıkıntı yok demişti yani bazı insanlarda bu dönem kanamalı olabiliyomuş bebekle ilgili bir sıkıntınız yoksa içinizi rahat tutun 😊

Benim 6 ve 12. haftalarda olmustu kesenin disinda oldugu icin sorun olmadi 6 haftalikken biseye uzulup aglamistim 12 haftalikken cok fazla ayakta kalip kendimi yormustum bide hesaplamalarima gore ikiside regl tarihime denk geldi muhtemelen onunda etkisi vardi

Haticeyildiz bende hiç bişey yapmadım sabahtan beri ama dün biraz sinirlenmiştim belki onun etkisi olabilir

Obsesifk canım benim ben de 10 haftalıkken kızıma banyo yaptırdım onu giydirilen karnıma bir ağrı girdi yattım öylece gece bi ıslaklık hissettim kalktım ki ne bi pes dolusu bütün yatak mahvolmuştu kandan sabah hemen doktora gittik bebek yaşıyor dedi şaşırdık iğne ilaç bi sürü şey şuan heyet raporu aldım sürekli yat dedi ama o da olmuyor yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bu durumla ilgili bi sebep söylemedi rahimdeki başka bir damar patlamış dedi hala 3 hafta oldu kahverengi renkte lekelenme herhün var adet görür gibi ana korkma eski kan akıyor kırmızı olursa kork dedi bekliyoruz bakalım yarın kontrolümüz

Canım seni korkutmak istemiyorum ama 2 yıl önce 6 aylık erken doğum yaptım 4 aylıkken kanama vardı banada iğne progestan diye hap verdiler 4 yaşında da oğlum var onun peşine dolanmaktan yatamadim nisanim geldi hastaneye gittim bebeğin suyu kalmamış doğum oldu 1 hafta yaşadı vefat etti meleğim çok dikkat etmen lazım inşallah sağ salim kucağına alırız şimdide 30 haftalik hamleyim çok şükür bi sorunumuz yoktur