Bebisinizz Busbusu bugün benim eşimde almış eve bebek küveti, biberon, hastane çıkışı, patik, nevresim takımı ve askılarla gelince çok sevindim hepsi çok güzeldi inşallah sağlıkla gelirler hayırlısıyla kullanırız 💖
Busbusu Bebisinizz inşallah ilk defa bukdr eşyasını aynı anda aldm nasıl.heycanliyim rabbim hepimizikini kucağımıza alıp uzun yıllar birlkte olmamizi nasip eder❤️
hambostanimEymen Busbusu benim eşim de bimde çalışıyor şimdi gitti almaya arkadaşları var diğer marketlerde satışa girmeden alabiliyor😁😁😁
Busbusu ikicocuk_biranne evet yanlış yapıyorlar aslında bnde dört gözle yarını bekliyodum tesadüf girmeden goremicektim ama evimin altında a101 kapanmak üzereydi demkki payda etmeden önce açtılar blmiyorumki
Annesininportakali53 Busbusu herseyimiz tamam sadece askilik lazm internetten alacaktım a 101 e gelince ordan alayım dedim herseyimiz hazır sadece bazi kiyafetleri askiya asacam🥰
Bebisinizz Busbusu bende bugün çok heyecanlandım ilk defa alışveriş yaptık bu kadar eşya aldık 5 aylığız rabbim sağlıkla gelmelerini nasip eylesin 💖
MSultann ikicocuk_biranne ben gittim de dizmişlwr satmadılar yarın satışta diye. Ayırtrım 2 tane zorla gerisini de sabah erken gidip alıcam
Elisam123 Az önce kahvaltıda dedim eşime herkes bir gün öncesinden gitmiş almışlar bebek eşyalarını diye ne canını sıkıyorsun e bebekten alırız dedi yok ben a101 dekini istiyordum çok beğenmiştim dedim dur o zaman dedi 2dk da telefondan sipariş geçti 2 gün sonra kargo ile gelecek kapıya 😍😍 bulamayanlar alamayanlar internetten sipariş verin tükenmeden