Busbusu Kizlar markete erken gelms hemen bugün aldm müslim battaniye , hastane çıkışı ,mendil, iki tane şapka ,2 tane patik ,2li önlük hepsinede bayıldım özellikle müslim ve hastne cikisi super
ilkimbebee Busbusu evet bende aldım açmamışlardı rica ettim verdiler 😅 sadece nohut battaniye ve diğer müslin olandan aldım. Ağız mendili vs yoktu
ikicocuk_biranne Nasiiiil ya 13 ekim diyorduuu nasıl koymuşlar erkenden. Ben yarını bekliyorum… hangi il ve ilçe acabaaa ???
Kubrabsyg45 ikicocuk_biranne Elisam123 Bugün en az 5 a101 gezdim hepsi satmışlar…. Sinir oldum geri geldim … Alamadım
Busbusu Elisam123 ekmek almaya gittim demin tesadüf gördüm ya nasıl mutlu oldm sabah olsa yetişemezdm biliyorum
zuhaall Elisam123 bizim burda da bir kaç tane şubesi açmış ve hiç bir ürün kalmamış bende yarını bekliyordum yarın diğer şubeleri gezeceğim bakalım
Sumeyyeabdi Busbusu burayada yarın geliyor canim oglani krese bırakınca gidecem bnde kasimda olacak doğum nohut battaniye ağız mendili ve hastane çıkışı alayim diyorum bnde hayırlı olsun bebis güle giysin inslalah ☺️
Busbusu ikicocuk_biranne evet yanlış yapıyorlar aslında bnde dört gözle yarını bekliyodum tesadüf girmeden goremicektim ama evimin altında a101 kapanmak üzereydi demkki payda etmeden önce açtılar blmiyorumki
MSultann ikicocuk_biranne ben gittim de dizmişlwr satmadılar yarın satışta diye. Ayırtrım 2 tane zorla gerisini de sabah erken gidip alıcam