Mucizem33 Hanımlar merhaba 7 haftaligiz ben hic yemek yiyemiyorum düzenli beslenemiyorum ama meyve yiyebiliyorum. Canım surekli siyah zeytin istiyor tuzlu tuzlu ve haşlanmış patates nasil geçicek bu durum😑
Anonymousmom Mucizem33 ilk 4 Ay bu şekilde geçiyor daha erkende geçebilir . Kişiden kişiye değişir ben 4 Ay meyve ile beslenmiştim😃 bulantı ilacı aldım birde o iyi geliyor
Papiiii Mucizem33 ya bende 7 haftaligimm ne olursa yiyorum ekstraa dikkat etdigim bisi yok.Ama kusmuyorum cok fazla bulantim oluyor midem cayircayir yaniyor ama kusma yok.Duzenli dikkat edib çitlaka her gun yiyorum dediyim bsieyde yok hic et istemiyorum et yemeyi hic istemiyorum yagsizda yemek yok ama yagda bisen hicbiseyde istemiyorumm yzni yalniz degilsimn(((
Melissadamla Mucizem33 bende o haftadan beri öyleyim 10. Haftadayız hala aynıyım prilam kullanmaya başladım daha iyiyim ama yine iştahım hiç yok tost, meyve ile gün geçiriyorum. 2. Hamileliğim ilkide böyleydi 12-13 haftadan sonra düzelmişti
Serencihannn Ben de 6 +1 ne yesem çıkarıyorum 1 haftadır gücüm kalmadı Allah yardımcımız olsun boğazım hep tahriş zaten çıkarıcam diye birşy yiyemiyorum meyve yiyorm bende çoğu zaman 🙄
Mucizem33 Babybaby12 cumartesi günü ultrasonda duyulmadı cok erken diye alttan baktı göründü sorun yok denildi
Mucizem33 Melissadamla benim de 2. Hamilelik kizim 10 yasinda dogumhanede bile kkusmuştumsuan o kadar agir olmuyor
Papiiii Mucizem33 banada oyle geliyor sogan kizartinca oluyorum resmen ama napim mecburumm yedigim zaman kotu olmuyorum ama yedikten sonra basliyor bende,ama koku hasassiyeti bendede var goguslerimde birde hassasliq vad
Zeyers Bende 9+3 deyim. Mide bulantılarım, koku hassasiyetim devam ediyor. Geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum, çok yıprandım. İki gün yediğimi üçüncü gün yiyemiyorum. :( Bu dönemde adam akıllı beslenen çok nadirdir heralde