beyzzsenturkk beybito27 3 ekimde gittim en son 880 gramdı 2 hafta önde gidiyor su an 25+1 ama 27 kesin vardır biraz iri bi kız olucak😂💖
Gulsumdamla mervenoluyoruz 39+0 haftadayım ve 11 kilo aldım sanırım 11 le kapatırım en fazla 12 kilo ile. 😍
Vione Haftam bitmek üzere. Geçen hafta itibariyle toplam 4 kg almıştım son bir haftadır tartılmadım. Yarın gidicem kontrole. Kızımda da 7 kg almıştım toplamda. Benim mide problemim çok oluyo o yüzden doğru düzgün yemek yiyemiyodum kızımda da öyle oldu.son 1 aydır mide koruyucu içiyorum çok rahatım herşeyi yiyip içiyorum ama yine kilo almıyorum anlamadım.3 yaşında kızım var totom yer görmüyo ondan mıdır nedir. Her gittiğimde bebek kg almış oluyo çok şükür o geliştiyse sorun yok biliyorum.kızım 3100 doğmuştu sanki ben yemek yemedim diye zayıf doğmuş gibi bi algı oldu bunda ye biraz da kilo alsın bebek diyorlar öyle denince kendimi iyi hissetmiyorum.Sonuçta bebeğim kilo alıyo. 36 da 2700 küsürdü bakalım bu nasıl olucak meraktayım
AslanBebeginAnnesi mervenoluyoruz 36+2 ' yim 25 kg aldım umrumda bile değil açıkçası. 68 ile hamile kalmıştım şu anda 93′üm. Doğumdan sonra veririm yeter ki bebeğim sağlıklı olsun 💜😇
Ahsoka İnşAllah canım hem ödem olmaz hem çatlak oluşmaz az kiloyla hemde daha rahat hareket açısından [silindi]
Aksakal1907 @mervenoluyoruz ben tutuyorum kendimi yememeye çalışıyorum o kadar sık 33+6 oldum 87 ile hamile kaldım şuan 96 geliyorum 9 kg aldım doktorum bebeğin kilosu iyi senin kilon da iyi o kadar çok almamışsın dedi dikkat etmezsem almaya çok musaitim