bendiyebiriii mervenoluyoruz ya çok tatlısınız😅 ve göbeğiniz çokkk şirin maşallah♥️ Ben de öyleyim allahım hep açım. 1 ekmek tost yiyorum yine doymuyorum. Gerçi ben hep yemek yemek istiyordum hamilelikten önce de. Ben gerçekten yemek için yaşayanlardanım😅😅
bilgeka mervenoluyoruz ben de 25+0 bugün ve 49 ile hamile kalıp 59 a yükseldim ben çok daha hızlıyım tedirginim hatta 2 hafta sonra şeker yüklemesi yaptıracagım hayırlısı :) boyun uzun görünüyor o sebeple belli olmaz çok ben bi de 156 cmim :D
mervenoluyoruz bilgeka yaaa çok şekersiniz evet boyum 170 insanlar çok fark etmiyor ama ben keşsnlikle fark ediyorum😂
pinarsabrii mervenoluyoruz 21+0 ız bizde, 70 ile başladım, şuan daha 74.80kg. Bu haftalardan sonra korkuyorum artık😄
Fundaaaaa mervenoluyoruz 23 haftalık olduk 9 kilo aldım progestan ve 4 hafta sadece yatışın getirisi bu 🤦🏼♀️
adennlilith1 mervenoluyoruz 23+3 48 kiloyken hamile kaldım şuan 57 kiloyum bence ben baya hızlı gidiyorum ama görünür de almış olduğum bir kilo yok karnım var sadece 😅
Brcxx 20+3 ün 63 le hamile kalmıştım bugün sabah 66 çıktım bende çok korkuyorum çok fazla kilo alıp verememekten ama emerse çabucak veriliyor diyorlar emmese bile bilmediğimiz bi tempoya gireceğimiz için veririz bence içiniz rahat olsun
[silindi] Ahsoka aaa bence çok iyi ve ideal canım ben de 31. Haftadayim ve 8 kilo aldım doğuma muhtemelen bu kiloyla giderim diye düşünüyorum çok dikkat ediyorum çünkü
Ahsoka İnşAllah canım hem ödem olmaz hem çatlak oluşmaz az kiloyla hemde daha rahat hareket açısından [silindi]
beybito27 mervenoluyoruz 24+0 toplam 3 kilogram aldım. Bebeğiniz ve siz sağlıklı iseniz kiloya takılmayın lütfen
beyzzsenturkk beybito27 3 ekimde gittim en son 880 gramdı 2 hafta önde gidiyor su an 25+1 ama 27 kesin vardır biraz iri bi kız olucak😂💖