Sellmaseellma zty0206 patlıcanları kızart varsa biber patateste kızart hepsini bir borcama koy üzerinede domates sosu yap biraz da sarımsak koy miiss gibi
zty0206 Sellmaseellma kız bende patlıcanı küp küp doğradım borcama koydum üzerine biber soğan doğradım domates sosum vardı ondan döküp fırına verdim şimdi Yemeğini yapcaktım bide böyle deneyim dedim
Sellmaseellma zty0206 o da oluyor biri kızartma biri fırınlama aslında fırın daha pratik kızartmada hem yağlı hem ocak kirleniyor 😂
Ebaby Ben de brokoli çorbası yapçam ama nasıl yapçam bilmiyorum yanına ne yapsam onu hiç bilmiyorum kolumu kıpırdatasım yok bugün 😢
tontonhanim zty0206 çok açım kocam işten geliyor ama benim bugün yemeğim yok yapasimda yok kendimi çok halsiz hissediyorum 🤭 birde serklajliyim 28. Haftaya girdim ağırlaştıkca ayağa kalkınca dikişlerin de ağrı hissediyorum 🥺 korkumdan kalkmak bile istemiyorum 😬
Siracinannesi zty0206 vallaha temizlik yaptım bebekle de daha hiç uğraşamam mantı yaparım yeter 😅 sende patates patlıcan küp küp kizart sonra biraz domatesli salçalı sos yap at fırına üzerine de beşamel sos mis 😂