Elif1907 Selamm kızlar, eşleriniz doğum hediyesi olarak size ne aldı ya da ne alacakk? Eşlerinizle bu durumu konuştunuz mu?😁😆
PapatiA Elif1907 ben hiç konuşmadım beklemiyodum da cocuga künye yaptırmış banada kolye verdi sanırım öyle 😀
Aysenur1233 Elif1907 hamile olduğumu duyduğunda iPhone 7 almıştı doğumda çeyrek bileklik 14 ayar zincir kolye ve 17 ayarda bilezik almıştı canım kocam ❤️
Minnacksevdack Elif1907 ben apple watch istemiştim 🙊 durumumuz olursa alırız demişti aldı 🌸 almasa da olurdu. En büyük hediye bebeğimiz zaten 🥰
Elif1907 Aysenur1233 enişte bey çıtayı yükseltti şuan😄 bende bir künye aldırmayı düşünüyordum😄😄 güle güle kullanın♥✌
Elif1907 Son-ali295 belki ufacık bir sürpriz yapabilir, yinede en güzel hediye bize yardımcı olmaları gibi geliyor😊
Rubycikolatam Elif1907 kiz olsa çok iyi bir hediye alıcaktı ama 4.de oğlan oldugunu ogrenince hediye almaz diye düşünüyorum 😂 canı sağolsun bir beklentim yok ne istesem her zaman alır zaten
Elif1907 Rubycikolatam hahah demek dört erkek 😮🙈 maaşallah 😍 Öyle tabi kocaların canları sağolsun.. Ne diyelim😄
Hznpla Elif1907 bilezik aldı. ben biraz erken aldım hediyemi başka bir şey istiyorum doğumda dedim ama eşim pek sıcak bakmıyor 😂
Elif1907 Hznpla kız biz bir tanesini bulamadık 😄 sen başka bir şey istiyorum dersen o da diğer çocuğa der riske atma kendini 😂
Seydaamuratt Bileklik güzel fikir kızlar. bende düşünüyordum ne istesem diye burdan fikir aldım güzel 🤪
Seydaamuratt Bileklik güzel fikir kızlar. bende düşünüyordum ne istesem diye burdan fikir aldım güzel 🤪