Minikbebegim1999 Kizlarr dyson Süpürge almayi düşünüyorum kullananlar varmı memnun musunuz V15 düşünüyorum
Deletedmom_29 Minikbebegim1999 v7 kullanıyorum aşırı derecede memnunum kablolusunu almadığım için çok pişmanım valla diğer süpürgelere verilen para çöp kesinlikle almanı taksiye ederim
Nursaygi Minikbebegim1999 Ablam V10 kullanıyor bi kaç kez bende onda kullanıp deneyimleme fırsatı buldum müthiişşş bir şey hiç düşünmeden imkanın varsa al derim. 🤌🏻 Geçen komşuma aldırdım diyor ki bu nasıl bir şey meğer ben pismişim. 😂
Bebekdelisi Minikbebegim1999 bende alıcam canım ama bu kasımda olan muhteşem ındırım adı altında yapılan indirim zamanı kısmetse
Minikbebegim1999 Deletedmom_29 benim bi ev süpürgem var AEG cok guzel cekiyor ama bu dyson çok hoş kablosuz olduğu icin çok pratik gözüküyor
Minikbebegim1999 Nursaygi benmde eşim onu anlicağina kendine iPhone al diyor bende telefonla pek aram yok süpürge daha çok işime geliyor
Nursaygi Minikbebegim1999 Yani telefon mu dyson mu dersen tabiki dyson derim telefondan daha önemli bişi bence süpürge 😄
Asuuuesraa Minikbebegim1999 v10 absolute kullanıyorum evi süpürmem on dk mı anca alıyor resmen eğlenceli hale dönüştü çok memnunum👌🏻Her başlığı mevcut bi tek lazeri yok o da benim için çok önemli değil 🙃
Nursaygi Minikbebegim1999 Ha bende iphone kullanıcısıyım evet telefonlar iyi değil mi çok iyi özellikle kamerası ama kamerası dışında bi espirisi yok açıkcası ben fotoğraf çekmeyi çok sevdiğim için almıştım ama şimdi o paraları ver deseler vermem açıkcası 😂 Sen dyson fikrinden vazgeçme canım 😀
sedamom00 Minikbebegim1999 para tuzağı ve paraya yazık 15 bin lira az para değil ben Philips süpürge kullanıyorum geçen sene 2 bin TL ye almiştim çok memnunum öyleler görünüş yani başka bişey değil instagram da bile çok videolarını görüyorum gına geldi çok abartıyorlar
Minikbebegim1999 sedamom00 eşime iş yerinden chek veriyorlar o chekide 1 sene icinde kullamnmak zorundaym benmde en aklima yatan süpürge oldu yoksa tabiki okadar para vermem
Nursaygi sedamom00 Bence kişiden kişiye değişkenlik gösterebilicek bir şey bu evet fiyatı yüksek mi yüksek 15 bin az değil heleki günümüz şartlarında hiç az değil ama performans olarak çok iyi bir süpürge orası çok ayrı
Qnl sedamom00 değil cnm bende Philips maraton kullanıyordum halı mu yerinden kaldırır süpürge düşün dyson aldım önce philips ile süpürüp sonra dyson ile aynı halıyı ve aynı teri süpürdüm gene toz pislik çıktı inan bana abartılmıyor yani
Deletedmom_34 sedamom00 Philips alalı ne kadar oldu, trendyl yorumlarda 1 yıl sonra çekim gücü azaldı diyenler vardı ben de ondan almadım
Minikbebegim1999 Nursaygi telefon hevesim yok kendime almadim gittim iPhone 12 eşime aldm hic hevesim yok temizlik daha onemli🤤