Burculala Her gün 1 bardak kefir içiyorum kızlar bebeğe kilo aldırdığını söyleyenler var etkisini gören varmı
TinyBabys Burculala bebeğe kilo olarak faydasını bilmiyorum ama gerçekten çok faydalı bişey. Bebeğin bağışıklık sisteminin gelişmesini sağlıyor.
Burculala Bettuss_123 hayır önce kokusuna bile dayanamadım 😖şuanda içiyorum içtiğim markadan mı bilmiyorum tadı çok hafif ayran gibi
Azra41 Bettuss_123 içine ceviz muz ve bal koyun blandirdan geçirin şahane oluyor normalde bende pek sevmem ama bu şekilde tuketebiliyorum 🥰
aogoya Bettuss_123 ayyy bende afedersiniz öğüre öğüre içiyordum taaa ki içine muz ve bal katana kadar 😂 öyle içiliyor rahat bi şekilde birde öyle deneyin
Burculala Bettuss_123 en iyisi karıştırmadan dediğim gibi içim laktozsuz dene bende karıştırdım daha çok midem bulandı ama böyle çok hafif ayran gibi tadı
Btlklnc Burculala Midem bulanacak yer arıyor zaten. Hamilelikte yeni seylere acık degılım😀 cilekli içiyorum bende tadıda güzel yogurt gibi
Senaturk Burculala geçen hafta gittim doktora canım 1500 Gr di 32 haftalık birazda gelişim geriliği vardı üç gündür kefir içmeye başladım yarın tekrar gidicem bakalım kaç kilo almış
Senaturk Burculala canım şimdi çıktım doktordan 1900 Gr olmuş bebek ölçümleri de değişti geçen haftaki doktor baya yanlış olcmus sanırım her şeyi