Bsra12_- Oezlem23 28 haftalık hamileyim çok yorgun ve uykusuz olduğum günlerde sırt üstü yatıyorum uyku esnasında ve o gün bebeğimin hareketlerinde kısıtlanıyor sanki. kocama diyorum ki senin geceleri beni kontrol etmen lazım sırt üstü uyuyorsam çevir diye 😂😂 kontrol etmiyo tabi 😄sağ sol sürüne sürüne dönerek uyuyorum 🤷🏼♀️😅
Mervealadag Oezlem23 doktorum. 17 haftaliktan sonra yatis pozisyonum da sadece sirt üstü yatmamalisin dedi ve oyle dediğinden beri sürekli sirt üstü yatıyorum bi uyanıyorum sirt üstü yatıyorum. Gece uyurken aldığımız pozisyonu kontrol etme sansmiz bence yoookk…..
Honeyballl Oezlem23 25+4 uz sola yatınca çok coşuyor sag yatınca da pek bir sey fark etmiyor bir iki az tekme yiyorum artık uyukuya ne ara daldığımı hatırlamıyorum 🤣🤣 sabahta çiş seansına uyanıp tekmeler ile şekerleme yapıyorum 🤣🤣
MinikBrokoli Oezlem23 normalde bende çok değişik uyuyorum, öğrendiğim ilk haftalardan beri kendimi sola uyumaya alıştırdım, şimdi sola uyuyorum hep, arada bir iki saat sağa da uyuyorum. İyiyiz çok şükür 🙏🏻 🙏🏻🥰
Deletedmom_51 Oezlem23 Canım aynı soruyu doktora sordum 22.haftaya girdim sağa yatma dedi düz de yatmamakta çalış en iyisi sola yatmak dedi ama inan çok çabalıyorum gece uyku kalitem yok resmen. Bazen döndüğümü hissediyorum ama hemen sola dönüyorum fark edince
PeraTuna Oezlem23 sola yatmaktan sol yanım felç oldu artık . Sağ tarafa yatınca aslında daha rahat uyuyorum ama bu kez de çocuğa bi şey olur diye içim rahat etmiyor . Sırt üstü yatmayı da önermiyorlar .25. Haftaya kadar döne döne yattım da artık hep sola yatıyorum
isimsizzz PeraTuna ne kdr da ben,her uyandığımda sol bacak uyuşmuş halde gecenin bi vakti kalkıp yürüyüp uyuşukluk geçince geri yatıyorum 😅
Gkceko Bende 20 haftalık hamileyim sola yatınca o kadar rahatlıyor ki vücudum doktorum da ya sola ya sağa yat sırt üstü yatmamaya çalış dedi bende dikkat ediyorum elimden geldiğince.
Ela344 Oezlem23 20+1 haftalığım bende genelde sola yatıyorum ama bazen karnımda hafif ağrılar olunca sağıma yatıyorum prenses hanım sağ da daha rahat ediyor herhalde 😀 sağ tarafa yatınca direk uyuyorum 😀
zumzum Sırt üstü yatımca belim ağrıyor. Sol tarafa yatıyorum. Sağa yatında büyük bir damara bası yapıyormuşuz bebeğe daha az oksijen gidiyormuş.😵💫
melisamehmt Ben sağa hiç dönemedim normalde sağ tarafta uyurdum ama sağ tarafa dönünce sanki koku geliyordu sola dönünce yok komik bir durum yaşadım ilk dört ay şuan 28+3 huzursuzum rahat edemiyorum ve yüz üstü yatmayı çok özledim 😅😅
mor_menekse Oezlem23 devamlı sola yatıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri☺️ bacak arasına yastık bide sırtıma yastık destek için .rahat oluyor oyle
Bebisinannesi23 Oezlem23 16. Haftama kadar yüz üstü yattım hep çünkü alışkın olduğum uyuma şekli oydu. 16 dan sonra artık yüz üstü yatamadığım için sağ , sol yada sırt üstü yattım. Şuan 27+5 haftalık gebeyim istesemde sırt üstü yatamıyorum artık . Bacağımın arasına bir yastık birde sırtımın arkasına bir yastık koyuyorum . Sağ yada sol hangisinde rahat ediyorsam öyle yatıyorum . Genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama .🌸
thmcuk34 36.haftadayım nerdeyse hamileliğimin en başından beri sola dönerek yatıyorum doktorum da kesinlikle böyle önermişti hem annenin sindirim sistemi için hemde bebeğe giden kordondaki kan akışı İçin sola dönerek yatmak iyiymiş . Sol yanım çürüdü ama kızım İçin değer 😂❤️
mummy_to_be Oezlem23 https://www.e-bebek.com/baby-mom-cok-fonksiyonlu-hamile-destek-yastigi-p-byp-1453 erken aylarda buna alışırsanız dönmeniz azalıyor, sola dönük kalıyorsunuz büyüdükçe, bende öyle oldu 😘