Hayalmi Sd_gulerer88 doktordan doktora değilde . Küçük oldukları için birşey söylemiyorlar bende kendim sormuştum ☺️ Çok küçük demişti ama %70 bir oranla söyledi
Lavivana Rumish58_Reyyan kız sen benim komşum musun yoksa. Dün aynı sekilde aynı haftada komşum öğrendi .:D
Smg58 UmutsuzPolyanna ay geç döllenme olunca kız diyorlar bende çok duydum benimkide geç döllenme 7 haftalığım henüz kız çocuk belirtileri nasıl oluyor
UmutsuzPolyanna Smg58 bende çook kez geç döllenme de kız olanları duydum ama Allahın takdiri hem kızım hem oğlum var aralarında belirti olarak bi fark olmadı
Nurr550 Aysegul-duzgun döllenme olması gereken tarihte değil daha geç oluyor o yüzden geç döllenme olanlar 1 hafta 10 gün kadar geriden gelir normal haftasından
Asyaninannesi58 Rumish58_Reyyan bana doktorum 6 haftalıkken kız olcak yanılmam pek dedi 😂😂 12 de yine aynısını dedi ve kız bekliyoruz şu an kesin
Sevvl Rumish58_Reyyan erken değil canım 9 haftadan beri organı belli yani doktor ve ultrason farkı ile öğrenen çok bende dahil benimde erkek biri göstermedi ama😂😂
UmutsuzPolyanna Aysegul-duzgun yumurtlama zamnı değilde diğer adete daha yakın zamanda bebek oluşuyor diyebiliriz
MelisY Rumish58_Reyyan 12. Haftada erkek denildi 16.haftada kiz oldugunu ogrendik kizlar biraz gec belli oldugu icin yanilma payi olabiliyormus😊
Kahvecekirdegi Rumish58_Reyyan benimde bugün randevum var 11+6 yım. İlk oğlumda da 12. Haftada öğrenmiştim. Belki öğrenirim bugün diyorum yine erkekse 😄 ama bu sefer kız istiyorum ben😁