Minikbebegim1999 KKTCHatiralari yine tuvaleteyim tuhaf olan nasl boyle çok çişim geliyor gerçi cok suda içiyorum ama 10 dakikada bi gidiyorum ve bildiğin çişim geliyor azda degil
Merveex Minikbebegim1999 oyyy benim ikizler birde ikisi birden bı vuruyo tuvalete zor yetisiyom 30 haftadayim kesin ilerleyen haftalarda altıma iserim gibime geliyor 😅🤭
Baharela Sen bide 38. Haftada helede başı aşağıya indikten sonra gör oynamayı çişin geliyo ama sıkışmadan dolayı yapamıyorsun 🥲
Minikbebegim1999 Baharela benmkide bazen cok aşada duruyor nasıl duruyorsa kasiklarimi bukup oturamiyorum sıkışıyor birsey oraya sanki ve engel oluyor işemeye
Merveclnk Minikbebegim1999 22 ye gircez bizde dışarı çıkarken ped takıyorum nolur nolmaz öksürme hapsirmada kaçırıyorum yani korkuyorum bir rezillik çıkmasın 🤭
Fnd92 36.haftadan sesleniyorum klozetle kanki olduk 😅tam kalkıyorum baskıdan dolayı tuvaletim varmış gibi oluyor ama bi gram 🙈 1saat geçmeden hop gene tuvalete uyku diye bisey kalmadı 🥹
UmutsuzPolyanna Minikbebegim1999 sigortamızı karşılayan iş yerimiz sağolsun hastaneye 1 lira bile vermiyoruz 🤣
CananDuru Minikbebegim1999 Canım sen 34 lerde 36 larda ne yapacaksin. Lavabo da bir yasam alani olustur kendine o vakte kadar 🤪
Minikbebegim1999 CananDuru valla Allah yardımcımız olsun simdiden çok gıcık bi durum allahtan tum gub olmuyor genelde akşama doğru pozisyonuna bagli herhalde
esmaozdemir76 Minikbebegim1999 ay Sizde baya erken başlamış yaramaz 🤭 benimkide sürekli oralarla oynuyor sürekli kıpır kıpır cisim varmış gibi ama yok gidiyorum iki damla ya geliyor ya gelmiyor daha 31 haftalıgiz
Tugcecanan Minikbebegim1999 doğurana kadar durum aynı 😂 damacana dolusu işeyeceğim sanıyorum ama üç beş damla anca 😂😂