Minikbebegim1999 Ayy kizlar bu nasil bir baskıdır boyle kasiklarimda oynuyor cişimi getiriyor yeni ciktim tuvaleten yine çişim geldi 22+1🥲 ayaklarıyla yaptığını duşunuyorum çünkü orda vuruyor
rmkrc Minikbebegim1999 36+2 deyim durum bildiriyorum hala aynı bu sefer kafasıyla idrar torbama kafa atiyor bence resmen😂 Tuvaletten kalkarken tuvaleti gelirmi insanın😂😂😂
NurrrH Minikbebegim1999 32 haftalığım, bebeğimi hissetmeye başladığımdan beri sürekli çiş savaşındayız. En son hasta bezi takıp dolaşmayı düşünüyorum, veya klozette uyumayı falan. 🥲
Minikbebegim1999 rmkrc evt ya cok tuhaf işiyorum siliyorm tam kalkicam geri işiyorum🤦 benmki kasiklara vuruyor herhalde ayağı felan orda
Esracnplt NurrrH ya ben daha yeni 20 haftaya giriyorum ama ben de sürekli girip çıkmaktan yoruldum 🙆 öyle bi baskı oluyo ki sanırsın saatlerce tuvalette kalmak gerekecek afedersiniz azıcık azıcık damla damla gidiyor çık gir çık bi daha gir çok sıkıcı
UmutsuzPolyanna Minikbebegim1999 bilio musun benim son haftalarımda bebek çok sert hareket etmişti çişim kaçmış ben suyum geldi diye doktora gitmiştim ahahuahsusjdnb🤣🤣🤣
Minikbebegim1999 UmutsuzPolyanna ay ne kotu bir durum en korktuğum şey yanlış anlayıp gitmek bazen çok gülünce felan ucunda duruyormuş gibi oluyor
UmutsuzPolyanna Minikbebegim1999 bi kerede burda forumda arkadaşlar ile konuşuyorduk tamamen soyundum üzerimi değiştircem yine son haftalaırm bu arada ayakta duruyodum bi anda bacakalrımın arasından şeffaf biöşey aktı gitti tabi ben yine su sandım doktora koştum ama bu sefer yoğun akıntı oluşmuş kdkdkdj 🤣🤣
Minikbebegim1999 Esracnplt iste o yuzden uzun uzun oturuyorum ve damla damlada olsa geliyor bide öne arkaya doğru yapin kendinizi ozaman tamamen boşaliyor idrar torbası
desertrain Minikbebegim1999 bu çiş yüzünde ağladığımı bilirim 1 saat oturuyorum bitti heralde diyorum donumu kaldırmadan hop bida geliyor bide gelse içim yanmaz o kadar zorluyorum afedersiniz 2 damla 😁😬
Minikbebegim1999 desertrain hahahaha cok gicik bir olay oyle olunca insan duşunuyor ıdrar enfeksiyonumu diye her hafta baktirim idrarime hepte temiz çıkar
Minikbebegim1999 UmutsuzPolyanna kiz sende neler yaşıyorsun böyle ay ben senin yerinde olsam hastane kapısında yatardim🤣🤣🤣
UmutsuzPolyanna Minikbebegim1999 hastane kapısında yatıyorum sayılır çünkü hemen karşı çaprazımda hastane var 🤣🤣🤣
UmutsuzPolyanna Minikbebegim1999 sigortamızı karşılayan iş yerimiz sağolsun hastaneye 1 lira bile vermiyoruz 🤣