Albatros3501 Mehtapasyaaa boyatmıyorum diplerim geldi benim de ama bahane oldu zaten boyayı bırakmak istiyordum boyamicam artık.
Elyfnagme miniko Bizde zaten fikir soran arkadasa fikir veriyoruz canım sana zorla sacını boya demiyoruz sen ister boya ister boyama bizi ilgilendşrmez 🤗
miniko Elyfnagme iste yinede boya demeyin kıza boyamasın bir kac ay nolur allah korusun boya dediniz birsey oldu neyse ben uyardım aynen boyayıp batamamak da size kalmış😊
Elyfnagme miniko kadın dogum uzmanları bile boyayabilirsiniz derken israrla boyatma demekde yanlış ki kanıtlanmiş bi zararı yok simdiye kadar 🤗
miniko Elyfnagme tmm boyasın aman uf valla ben facede kadının videosunu buraya atsam anlardiniz sonucta 9 ay boyanmaszsa cirkin olmayız neyse nokta daha cevap vermicem
ozgens Kimseyi korkutmanın anlamı yok. Bir çok yabancı ülkede hamile kadınlar boya yapıyor. Youtubedan ordan burdan izlnen her video gerçek değil. Ancak boya annenin kendi kararı. Kimse kimseden fazla bişey bilmiyor. Google da arastırmanyapmak kadar bilgimiz var. Bence bişey olmaz boya denilmesini bekliyoruz. En iyisi kararı kendin vermen. Zararlı denilmiyo. Ama zararsız da denilmiyo.🤷🏼♀️
bollysena Mehtapasyaaa ne olur inanmayin hurafelere sizlerden rica ediyorum tek inandığım Allah ve onun icin surekli dua ediyorum iki kere sacimi kestirdim duami edip bebeklerimizin bahtı kaderi coktan yazılı, gönül rahatlığıyla saçınızı kestirin
Elyfnagme Bizde cok meraklı degiliz boyatmaya. ama işte beyaz problemiydi oydu buydu şuydu kotu duruyor mecbur boyatmak zorundayız 🤭
Arnes Ben kestirmedim ama boyattım. İlk gebeliğimde de bunda da. İlk 3 ay değil ondan sonra boyattım. Doğuma kadar iki kez.
Suzitosuzi Mehtapasyaaa Ben kestirdim Denizli bin sıcağı çok fena olduğu için ve yıprandığı için. İnanmıyorum saç kestirmeyle ilgili dedikleri şeylere siz de inanmayın saçma
selenemiss Merhaba ben de beyazlarımı uzatttım uzatttım en sonunda doktorum 37.haftamda izin verdi organik boyaya ve geçen hafta kuaföre gittim amonyaksız organik boya yaptırdım markası biomagic’miş, kokusu hiç yok kaşındırmıyor yakmıyor çok memnjn kaldım saçlarım yumuşacık oldu
Mehtapasyaaa doktorum izin beriyor boyatmama normal boyayla bile boyayabilirsin dedi hatta:) kendi kardeşinede boya demiş boyamış 34.haftamdayım şuan bende 37.haftamda organik boyayla boyatmayı ve kestirmeyi düşünüyorum açıkçası çünkü doğumdan sonrada boyatmayın sütünüze geçer diyen doktorlar var o kadar uzun süre dayanamicam sanırıö🤦♀️
Aybukealtintas Mehtapasyaaa Ben hamilelik öncesinde kendi rengine döndüğüm için boyatma gereğinden bulunmadım ama kestirdim 🤗
Ss03 Mehtapasyaaa ben kestim bilemiyorum ondan mı ama ilk bebeğimin kalbi durdu😭 dediğim gibi bilmiyorum her şey de yolundaydı ama nasip olmadı benim de batıl falan ama aklıma o geldi