Nurella00 Aselnisa_16 Tamam da her seferinde tahmine göre kan verelim o zaman 🤣 sonuçta bir belirti olucak ki ona göre insan kesin var demeli umut vermek hoş değil
Aselnisa_16 Nurella00 umut vermiyorum senin sorunu yanıtlıyorum senin cevabına göre idrarda çıkmıyorsa kan vermek saçmaymış böyle bişey olamaz çünkü dediğim önce kana düşüyor idrara değil farkındaysan soru soran kişiye mutlaka hamilesin vs. demedim zaten ayrıca şüphelenmese böyle bir platforma da yazmaz diye düşünüyorum demekki korumasız bir ilişki yaşadı ve istiyor idrar için sabredemiyorsa en sağlıklı olanı kan vermektir.
Fgbebek-1 HKclm bazen canım adet belirtisi olarak da öğrenen var inşallah öyle olmaz düşündüğümüz gibi
Jgtcfvuuvjvgk Busra98_ öyle oluyor mu ya bende yaptım negatif çıktı ama bütün gebelik belirtileri var bende az önce yine baktım tek çizgi 😢
Busra98_ Jgtcfvuuvjvgk silik çizgi olunca gebelik durumu söz konusu oluyor genelde istisnalar olmadığı sürece canımm😌
Burnumageliyoduslkmsn Jgtcfvuuvjvgk evet canım bak o ikinci çizgi beta HCG yoksa aslaaa ve asla kizarmaz varki kızarıyor bazıları kuruyunca çizgi bırakıyor islattigin halde kırmızı kalıyorsa hamilesindir
Nurr550 Fgbebek-1 evet 2. Çizgi görünüyor☺️ daha erken olduğu için silik çıkmış, beta hcg idrara geç düşüyor ama kanda şuan vardır hamile isen. Kan verebilirsin ya da 4,5 gün daha bekle idrar testi için.
Jgtcfvuuvjvgk Burnumageliyoduslkmsn aaaa şimdi öğrendim ama benimki gizli gebelik olcak gibi🤦😄ne kadar test yapsam hep negatif kan verecem inşallah 😄
Burnumageliyoduslkmsn Yarendemir_q evet bı tık netngosteriyor en azından benimkinde öyle oldu kuruma cizgisiyse ıslanınca geçiyor negatif olduğunu anlıyoruz islattigimjz halde varsa kırmızılık çizgi hamilesiniz demek atın testinizi bakalim
Yarendemir_q Burnumageliyoduslkmsn Canım üstteki prodctor marka alttaki predıctor üsttesiniz pzt alttaki dün yapıldı :(
Aksi Benimde regl 3. Gün gecikmesi dün test yaptim mesela teste sonradan çizgi çıktı baya köyü gece de beta verdjm cikmadi hamilelik ama regl de olmadım sizde ne oluyor anlamadım ya
Burnumageliyoduslkmsn Yarendemir_q benim ppredictor bozuk çıkmıştı bida kullanmadım day comfort cikardi
Yarendemir_q Burnumageliyoduslkmsn canım prodoctor test yorumları iyi değil o yüzden şüphelendim. Gecikirsem kan vereceğim