Bayancorek Siem24 13. haftada öğrendim sonradan da değişmedi, bizimkide bu şekildeydi ultrasonda, yakınlaştığı için öyle duruyor. 🌸🙈
Siem24 Sevl aslında 15.hafta erken bir hafta değil cinsiyet için o yüzden yanılmaz heralde diyorum artık 😃
girl_boy_annesi Siem24 yok sanmıyorum ya çok güzel pozisyon bu. 21 yıl önce benim de erkek kardeşimin böyle bi resmi var onda yanılmadılarsa bunda hiç olmaz Rabbimin izni ile
Melisagonultas1 girl_boy_annesi aynen siyah beyazda gölgeler falan da geliyor 😅 bizde yegenimin t.sklarini kafasi sanmistik
Ozlm0916 Siem24 ulturasyonda öyle çıkıyo benim oglanada doktor burnu uzun aranızda karadenizli varmi dediydi 🤣 cocugum bi dogdu fındık burunlu doktora dedimki ogluma burnu uzun diyodun ya hani dedm 🤣🤣
Sellmaseellma Siem24 çok yakın baktığı için büyük görünüyor canım bizim doktorda sağolsun sağ bacak burda sol bacak burda burdada üçüncü bacak diyip kısa süreli şok geçirtti bana sonradan şaka şaka pipisi demişti 😂😂😂 baya baya belli yani gösteriyor
Ozlm0916 Siem24 aynen aynen ulturasyon resimleriyle hic benzemiyorlar kuzum ben oglani gorunce sok oldum ilk odaya getirdiklerini resimlerdeki gibi degil 😅
Nutelllaa Siem24 ekranda büyütülmüş o yüzden öyle gözüküyor ve evet bu pipi cinsiyet değişmez doktoruna ve ultrasona güven ,😆😁
Selma-gkt Siem24 Gayet normal benim bebişim de böyleydi hala böyle. Önemli olan son haftalarda testislerin aşağı inmesi. Onun dışında pipi büyük duruyor bebişlerde çoğunlukla yani 🥰